Jump to content

Moto Zajednica

Registracija Na Odredjeno Vreme

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju.

E da prostis prijatelju muda i od odruzenja i do svega. Nema tu nista bez konkretnih akcija i kontinualnog rada, znaci stalno nesto protiv toga stalno da se ne da mira dok se nesto ne uradi. A da bude kao sto je u drugim zemljama pa da lepo mozes da registrujes motor na 6-3 meseca tesko da ce biti kod nas. Ako neko ima neki predlog da se ponovo organizujemo i nesto uradimo ja sam za. Danas registrovao motor i ne samo sto su me odrali nego i nazajebali sa papirima i svime...... Jeste da sam nov u svetu motora i sve to al znam kako deru ljude za sve zivo a ne samo za to. Tako da sam naravno za neke akcije koje ce to promeniti li bar pokusati da promene.

Pozdrav.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju.

Moj licni predlog je da se vidi koliko treba glasova da se to promeni i da se ide na peticiju i potpisivanje. Jer malo je onih koji voze motore a da to ne vi potpisali. A ima nas gomile na tim motoskupovima imamo i internet cuda lako bi se mogli organizovati i skupiti potpise..... E sad ako ove normalne mere ne prodju kako treba onda ici drugim putevima i nacinima.

• Podržavam 1

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

iako ja želim registrovan motor cele godine, priključiću se akciji ako ona ne uslovljava povećanje ukupne cene registracije... poznajući našu birokratiju registracija od 6 meseci će koštati kao 3/4 normalne registracije...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

E keve mi moje da sam stalno u srbiji rado bih se prihvatio da povedem sve bajkere dobre volje i da ne popustamo do ostvarivanja nasih zahteva.

Kod nas se sve vrti u krug a nista se ne desava.

Ja sam jos uvek za sistem prijaviti jedan miting cisto da se zna da smo tu i da cemo biti,a dokle cemo ostati to ce oni videti,

razvuci satore i tu ostati do ispunjenja zahteva. Kad bi probrujalo 3-4 hiljade motora pred skupstinom ili gde vec treba,pa morali bi nesto menjati.Pozvati sve TV stanice i biti direktan u zahtevima.

Mi sve finjaka a oni nama kitu uvalise.

Problem je sto vecinu nasih bajkera zaboli K.... za sve! U Evropi nije tako, za svoja prava staju svi zajedno i pokazuju koliko su mocni.

A kod nas sta se radi?Delimo se po forumima,asocijacijam podsmejavamo jedni drugima,jedni su za, kontarsi ne i tako se cepamo ko pileca creva.

Kao da je nekom u cilju da to bude tako,jer tako smo samo slabiji a ne jaci kako bi trebalo da bude.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Bice to sve OK kad jednog dana kad udjemo u Evropu :zvizduk:

A do tad ce placamo harach >:(

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125

Mozda bi se mogli organizovati da svako u svom kraju pokupi potpise vec pripremljene peticije,koju bi,doduse,trebalo da sastavi neko dovoljno pravno obavesten>Znaci,,sta sve treba ,broj l.k.,A kategorija,da ne bude da su potpisivali ko stigne itd.

U svakom slucaju,slazem se da bi neko vece okupljanje bilo najbolja stvar i to negde ispred skupstine gde bi vecini nestalo benzina usled nedostatka novca,a kao posledica skupe registacije.

• Svrati ponekad, 248 postova

Ali vodite racuna da u toj peticiji navedete da ne podizu cenu normalne registracije,odnosno da ta na 6 meseci bude 1/2 pune cene a ne 3/4.

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Ali prvo da se rese vazniji problemi. Cekamo resenje peticije da nam se Celsi Hendler izvini. Posle cemo da se bavimo tim sitnicama oko putarine i registracije.

• Drug član, 1710 postova

Mozemo i mi kao traktoristi, samo da mi ne trazimo da se ukine nego da nam omoguce da registrujemo na 6 (3, 4 nije bitno jos bolje) meseci. Mislim da bi se potpisi lako skupili.

• Podržavam 2

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Sezona 2011, se polako privodi kraju,... sta ce biti 2012,...

Pa smak sveta i zato nemoramo brinuti za registraciju!!!

Da, ali oni koji imaju mogucnost ce registrovati samo do Smaka Sveta, a mi moramo i za duze...

• Drug član, 1710 postova

Ja ipak mislim da treba pokusati nesto do sledece "sezone", da li ce se uspeti to je drugo pitanje ali treba pokusati. A i ako se ne uspe mozda do sledece mozda se nesto ostvari za dve-tri godine. Pustite pricu da su svi registrovali, mnogi nisu ni automobile uspeli da registruju a tek motore...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja