štampar 11523 Napisano Decembar 13, 2009 с вером у Бога слобода или смрт, 3647 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost kad moram ja...poginuo je juče popodne Miroslav Tursunović Turso iz Loznice ,dugogodišnji motociklista koga možda zna dosta ljudi i sa ovog foruma..bavio se paraglajdingom pa je tako i nastradao. Juče popodne su njih trojica poleteli sa Gučeva ali kako kažu očevici njegov paraglajder je vetar u vazduhu okrenuo? i strmoglavio ga prema zemlji sa 600 metara visine je pao na drvo čije grane su ga ubile.... Četrdesetak godina je valjda prošlo otkad ga pamtim na motociklu...a dvadesetak godina se bavio paraglajdingom...adrenalinski zavisnik do samog kraja...!! Porodici iskreno saučešće a tebi Turso nek su široki putevi nebeski...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici. Neka mu je večna slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 13, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Upravo objavili na 'Dnevniku'... Dok je živeo, disao je vazduh punim plućima...mnogi mogu samo da se dive! Neka mu je slava!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Decembar 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cuo ovu tuznu vest... Poznavao sam pokojnog Tursu, dok sam mu sa sinom jako dobar drugar. Kada sam bio klinac i vozio neke male motorcice, on mi ih je odrzavao. Bio je jako dobar covek, neka mu je laka crna zemlja. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Нек му је лака земља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Decembar 14, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Decembar 16, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je vecna slava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je vecna slava. Pa gledao sam bas dnevnik i video skidanje njegovo sa tog kobnog drveta visokog 40m.Samo eto nisam znao ko je covek.Sad nazalost znam i jos mi je vise zalije kad znam da je bio nas kolega :'( Kazu da ga je magla omela pa je zato naleteo na to drvo. Zalosno Pocivaj u miru kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Žalim sličaj,saučešće njegovima bio mi je kolega po motorima i po letenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...