hitman 355 Napisano Decembar 24, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je jednocilindrash ima samo da blokira zadnji tochak ako samo pusti kvachilo. Morash da skochish na sedishte (sa nogostupa) bash u trenutku kad pustash kvachilo, tj jest kad pochne da hvata da bi povecao grip na zadnjem tochku. Ja ovo radim a imam dva cilindra... Ako ne skochim, samo mi se zadnji tochak drlja po zemlji... Jaka kompresija Mozes opushteno da ga palis i u cetvrtoj ili petoj, samo malo veci zalet .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan drugari hvala svima na pomoci, naocito Dzigorius-u na opsirnim odgovorima cim je doslo lepo vreme i kablovi motor pali 'na pogled' posle prve voznje kablovi vise nisu potrebni, samo ga svaki dan upalim i provozam makar par krugova u garazi i vec 5 dana se vozim bez ikakvih problema (van garaze) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan drugari hvala svima na pomoci, naocito Dzigorius-u na opsirnim odgovorima cim je doslo lepo vreme i kablovi motor pali 'na pogled' posle prve voznje kablovi vise nisu potrebni, samo ga svaki dan upalim i provozam makar par krugova u garazi i vec 5 dana se vozim bez ikakvih problema (van garaze) ;D Evo ja upravo stigao sa druma......zima je ali se moze malo provozati.......palim iskljucivo pun saug ( nece bez njega ) i upalim bez frke...... Eto sad si naucio i neverujem da ces imati bilo kakvih problema.......koliko god da ljudi pricaju da je DR los...mene moj odlicno sluzi i nemam nikakve probleme se njim..........u zdravlju se mi vozili prijatelju...pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Januar 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kako sam upalio nisam silazio sa njega a i zadovoljan sam kako me sluzi... jos jednom hvala na pomoci i nadan se da cemo se upoznati na nekom skupu ili sl ps. srecna nova godina svim clanovima foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...