draza 548 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju : Streetfight maska 10 evra Prednji super moto ili kros blatobran 10 evra Stitnici za ruke 10 evra moze i dogovor. 063 410 258 ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan imas one aluminijumske nosace za stitnike ruku,ako imas uzecu i blatobran pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem kakve nosace . Imam jos dve plastike koje sam zaboravio da slikam koje ih drze na volanu i ima neke alu sajbne sto idu kod rucke za gas i one druge . Kako sam ih skinuo sa motora tako ih i prodajem . Ali mislim da su stitnici vec prodati , cekam da mi jave adresu na koju saljem . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato sve . Moze lock i hvala !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...