nita 5 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan gde kupiti najpovoljnije koznu jaknu, mislim novu i da je kvalitetna koza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko novcanih jedinica hoces da das za to zadovoljstvo? Ima ih od 80 do evrica... U svakoj prodavnici moto opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzike,jeftino a kvalitetno kod koznih jakni ne ide bas,cak su i cene manje "renomiranih marki" od nekih 150 evra pa na vise ako zelis kvalitetnu kozu sa protektorima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice stila to bi bilo otprilike ovako nesto. crow je u N.S. kostala u qingkiju oko 140e ali je sve rasprodano a MV Augusta- brutale je kostala nesto oko 330e, cini mi se ali ih isto nema. u ostalim prodavnicama su oko 250 ali mi se ne svidjaju jer su sve presarene/ govorim to jest o samo jednoj prodavnici na tosin bunaru/ kvalitet je solidan. nisu mi prioritet protektori cak mi ni ne trebaju samo da je koza debela i kvalitetna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 4, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan kupio! moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pih, što je dobra!!! Tomo, kolko košta ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan kupio, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...