Debeli Dejo 0 Napisano Februar 5, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dejan,45godina,samozaposlen.Poslednji motor prodao 1994(kawasaki gpx750r)kada mi se rodilo prvo dete, u medjuvremenu dobio jos dvoje,i sada me zena tera da opet kupim motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su svo moji motori ko moja deca... Dobrodosao!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 5, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao,i treba da te tjera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 5, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E, sta ti je kad neko ima dobru i pametnu zenu !!!!??? Sa motorom ili bez, dobro dosao na druzenje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Februar 5, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro ti nama dosao a i motor ce biti akobogda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 5, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Pa ti si na vrijeme imao dobru mašinu,a za taj klimaks pu...pu... daleko bilo,saèekaj još malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mida 0 Napisano Februar 5, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Arth Goldau Svajcerska Prijavi odgovor kao problematičan Dejan' date='45godina,samozaposlen.Poslednji motor prodao 1994(kawasaki gpx750r)kada mi se rodilo prvo dete, u medjuvremenu dobio jos dvoje,i sada me zena tera da opet kupim motor.[/quote'] :biker: Dobrodosao, a da ti nabavim jedan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ema 0 Napisano Februar 5, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Dejane,opet kupi motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Februar 5, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 5, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao,imati zenu a neimati motor nije dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Februar 5, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi kad imaš pametnu ženu. Dobrodošao.... Znaš li onaj fazon, kaže muž ženi : E draga moja da mi je tvoja pamet samo sedam dana. Ha.... reèe ona A jel mi toliko zavidiš što sam pametna Ma neee kaže nesretni èovjek :nije to, nego da se odmorim brate! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 6, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... hocu i ja takvu zenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli Dejo 0 Napisano Februar 6, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam svima na dobrodoslici! Drago mi je da Vam se svidja moja zena,a sad ce jos vise:tera me da kupim RR motor,prvo pali se na brzu voznju,a drugo "dupe jos jedino dobro na meni,a volim dobro zensko dupe na suvozackom sedistu RR motora"! Trebala da bude musko jel`da? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 6, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam svima na dobrodoslici! Drago mi je da Vam se svidja moja zena' date='a sad ce jos vise:tera me da kupim RR motor,prvo pali se na brzu voznju,a drugo "dupe jos jedino dobro na meni,a volim dobro zensko dupe na suvozackom sedistu RR motora"! Trebala da bude musko jel`da?[/quote']He,he...skoèiæe njoj na nos šte te navikava na dobro žensko dupe na zadnjem sjedištu...da ti ne preðe u naviku kada ti ona ne bude pri ruci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Februar 7, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosho dejo legendo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka èast za ženu :thumbs_up: dobrodošao i da uskoro bude neki RR! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Februar 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2792 Napisano Februar 8, 2007 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...