Ferlauf 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, Pre par nedelja sam kupio BMW F650CS. Desio mi se maler pre neki dan da se okliznem na tramvajske šine i padnem na levu stranu. Srećom, meni nije bilo ništa ali je zato motoru stradao prednji levi migavac i papučica menjača. Zbog ovoga sam pokušao na Internetu da nađem odgovarajući crash bar / pad za moj model motora. Ali na žalost nisam uspeo, pa me zanima da li možete da mi preporučite nekoga u Beogradu ko pravi ovakve stvarčice? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 2, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Scubi ili Aci-PN sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 2, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Scubini su imali testiranje na par motora (ja još nisam ;D ) i pokazali su se vrlo dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Scuba rules... Meni su napravili prvi ogledni primerak. Odlicni su, a nisu ni skupi. Vise informacija direktno od Scube na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 2, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče crashpad-ova, to bi mogao da ti napravi svaki strugar ako ima odgovarajuću plastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja siguran sta bi bilo bolje: da li bar ili pad. Najbitnije je da mi zastiti papucicu menjaca i kocnice. Tj. ako se desi da ponovo padne, neka padne na zastitu, a ne na papucice (posto ovaj motor nekako pada bas na papucice). Nije problem da odem do strugara i narucim crash pad ali bih mnogo vise voleo da to uradi neko ko se bavi izradom bas tih stvari i zna tacno gde je najbolje da se montira, posto verujem da nije svejedno staviti na bilo koji deo rama ili motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Scubi ili Aci-PN sa foruma. Obzirom da si iz Beograda Scuba ti je blizi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasniku frame sliders Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Scubi ili Aci-PN sa foruma. pokusao sam u clanovima da nadjem ova dva nika i nisam ih nashao. da li njih vishe nema na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PicVajZ 20 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...s-laboratorija/ Preporuke. Inace, nedavno svratih tamo, mislim da je Scuba na odmoru u Turskoj i dalje. Zhiveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...s-laboratorija/ Preporuke. Inace, nedavno svratih tamo, mislim da je Scuba na odmoru u Turskoj i dalje. Zhiveli! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1839 Napisano Septembar 30, 2015 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.crashbars.rs Sve preporuke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 30, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan http://www.crashbars.rs Sve preporuke!!! E moj Vaske to je tema od 2012 g. Hvala na relkami. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1839 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da je osvezimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Malo da je osvezimo E ako si onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...