lepi cane 3 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako mogu da produzim vile?jer hocu da na napravim coper?Jel mogu stapovi da se produze a stare cizme da mi ostanu? ako je to izvodljivo.....ajde pomozite malo...hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' od Burgmana praviš čoper? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan ko zna ,ako mi podleti pod ruke,sve je moguce..hahaha.. ma nabavio sam neko cudo od motora pa cu lepo da ga sredjujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozes uraditi produzetke za stapove.Ali ima i to granicu koliko moze.. Reci nam koji je motor u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Pretis koji ima krive stapove pa sam hteo da napravim nove i da ih produzim. A od kog materijala se prave sapovi i kako ih napraviti? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje uzmi cele vile koje su ti odgovarajuce duzine, da se maltretiras da pravis stapove, neznam stvarno sta ces dobit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pojachani chelik , hrom molibden ... kupish cevku i onda doterash meru kod strugara , izuzetno skupa zajebancija ... ako ti odgovaraju vile od nekog kineza pogledaj sprintove motore najjeftiniji su delovi , shtapovi su 300dinara da ne poverujesh ... pa mozda ti to bude vishe odgovaralo , a mozesh od kroserice poshto su dugachi a mozesh i od onog raptora on ima bash bash dugachke vile ... mada ako vec pravish napravi rocker swinarms i mozesh da napravish kako god zamislish a princip je jednostavan ... ovo je rocker swing arm viljushka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 2, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ovo je rocker swing arm viljushka mislim da se to zove springer swingarm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Uh te vile i felne je vrrrrh,ma pusti me tih koreanaca i kineza,nesto nemam u njih poverenja. Vile od nekog endura bi odgovarale. a znas gde i kakav bi mi materijal [ sipke,opruge,trouglovi] trebao za to zadovoljstvo. odprilike takav bi coper previo,sa takvim vilama...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ovakvu vilu mozesh da napravish od beshavnih cevi debelozidih , imash ih u jeep-u povoljno ... opruge na bubanj potoku ima firma iz uzica koja radi opruge ... a imao sam negde i ceo nacrt kako se rad e... ako iskopam okachicu ... i jeste springer FORK a ne swingarm al dobro de zbuni se chovek malo od silnih informacija evo i par linkova http://deldovacycles.com/8shbafotukit.html ovaj je dobro objasnio http://www.ratrodbikes.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=21404&start=0&st=0&sk=t&sd=a i ove su zanimljive sa kovanim gvozdjem http://deldovacycles.com/spfras.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Uh bio bih ti zahvalan kad bi mi poslao ceo nacrtmozes i na pp,to je ono sto sam hteo da napravim. hvala ti puno ,lafcina si!!!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan a moze i ovako......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...