zarko1983 79 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje nadam se da cu dobiti odgovor, naime vlasnik pre mene je prao motor sa masinom koju koriste perionice i od jakog pritiska je na nekim mestima skinuo lak, posto sam ja perfekcionista ne zelim takvo stanje na motoru, da li je moguce samo prelakirati oklope? Ako je moguce-kako i da li je potrebno skidadi lak koji je ostao ako uopste postoji nacin da se skine? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan niko nema odgovor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Posalji PP Brki,a ja licno mislim da mora sve to da se matira vodenom a kojom neznam,iponovo lakiranje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je skinuo lak,motor je vec farban,i na tim mestima nije ispostovano vremensko susenje baze,koji proizvodjaj fabrike preporucuje.Ne postoji nikakav nacin da skines taj lak,a da ne ostetis bazu (boji).Ako motor nije ceo farban,postoji mogucnost uspricavanja samo tog ostecenog dela.Kad jednom pocne da se ljusti,na svako sledece pranje,ljustic ese sve vise Upravo sam radio jedan skuter,koji ima tek 3 meseca zivota,bas nov,a ljusti mu se lak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li si upoznat u pitanju je SRAD, na oklopima ima dosta nalepnica lice na aluminijumske, koje su takodje prelakirane, e bas na njima se skinuo lak ....ne verujem da je motor farban .... znaci nista.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan mozes ali moras biti jako ,jako pedantan :-\ uzmi novi skalpel ili zilet,pa uz rub naljepnice obrezi,dakle okomito na naljepnicu sjeci rub,skini lak sa naljepnice. oko naljepnicu uzmi SIVI(zeleni) scotch brite i iskljucivo na suho pomatiraj okolo naljepnice. Spricni tanko plastik prajmer na nalju i kad se osusi spricni lak,tanko, tanko jednu ruku,i malo okolo nalje(nek predje malo. kad je skroz suho(24h) opet lagano pomatiraj sa scotchem i izlakiraj ponovo kompletan dio. jako je zajebano,treba vremena i zivaca,ali ces spasiti orginalnu izvedbu. Obavezno poliranje kasnije i ne zadrzavat se na naljepnicama i obrtaji nek budu mali(do 2000) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan mozes ali moras biti jako ,jako pedantan :-\ uzmi novi skalpel ili zilet,pa uz rub naljepnice obrezi,dakle okomito na naljepnicu sjeci rub,skini lak sa naljepnice. oko naljepnicu uzmi SIVI(zeleni) scotch brite i iskljucivo na suho pomatiraj okolo naljepnice. Spricni tanko plastik prajmer na nalju i kad se osusi spricni lak,tanko, tanko jednu ruku,i malo okolo nalje(nek predje malo. kad je skroz suho(24h) opet lagano pomatiraj sa scotchem i izlakiraj ponovo kompletan dio. jako je zajebano,treba vremena i zivaca,ali ces spasiti orginalnu izvedbu. Obavezno poliranje kasnije i ne zadrzavat se na naljepnicama i obrtaji nek budu mali(do 2000) lepo si ti meni objasnio nego ja ne razumem bas sve zbog jezika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan mozes ali moras biti jako ,jako pedantan :-\ uzmi novi skalpel ili žilet,pa uz rub nalepnice obreži,znači okomito na nalepnicu seci rub,skini lak sa nalepnice. oko nalepnice, uzmi SIVI(zeleni) scotch brite(pletivo za matiranje-abcigovanje) i isključivo na suho pomatiraj okolo nalepnice. Špricni tanko plastik prajmer na foliju i kad se osusi špricni lak,tanko, tanko jedam sloj,i malo okolo folije(nek pređe malo. kad je skroz suho(24h) opet lagano pomatiraj(posmirglaj) sa scotchem i izlakiraj ponovo kompletan dio. jako je zajebano,treba vremena i živaca,ali češ spasiti orginalnu verziju. Obavezno poliranje nakon sušenja i ne zadrŽavat se na nalepnicama i obrtaji nek budu mali(do 2000 o/min) sad jasnije? ako nije šsta konkretno te buni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem,ubaci slike tih delova koji se ljuste,pa cemo videti,koje je najbolje resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan mozda slabo vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan krenuli ste i da me zezate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 3, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Niko te ne zeza. Na ovaj nacin moze da ti pomogne samo vidovnjak, a farbar kada vidi ostecenje. Trazis uputstvo, a kada ga dobijes nije ti jasno zato sto nisi farbar, sto je i normalno. Motor je farban zato sto su na originalu prelakirane samo nalepnice na rezervoaru. Nekoga je mrzelo da matira kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan ne znam, mozda je neko radio crni deo pa je ujedno prelakirao sve....mada oklopi nisu krpljeni, iznutra su kao novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 3, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ima ljudi koji to urade iz najbolje namere, da motor dobije bolji sjaj, da zastite nalepnice. Ne mora znaciti da je udaren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan farbac da li si ti voljan da mi sredis te oklope i ofarbas rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 3, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vise teoreticar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan pare nisu problem...PARA NEMA ;D ;D ;D ;D e cika "cigo" daj odradi to decku kad te tako lijepo pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan lepo ga je pitao a i lepo mu je odgvorio,nije povisio ton :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...