Freeman 9 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi sledeci djelovi za Hondu CBR600RR, 2004-to godiste: - deklo motora, - lijeva plastika (pozeljno u crvenoj boji), - stop svijetlo. Ako neko ima ili zna gdje se moze naci neka javi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ako ti treba nosac satova, prednji tocak, plastiku od repa, konstrukciju repa, zadnje sediste, plastiku podrepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan LEVA PLASTIKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Havarisan: Pitacu pa cu ti reci, posto nije za mene nego za jednog mog prijatelja. semza: Posalji mi cijenu i boju oklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti treba gornja leva ili donja leva plastika? Imam obe ali su pravljene i u beloj boji. Ali i cena im je drasticno jeftinija od originala a spolja izgledaju isto: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1285#pictop A evo kako i izgledaju iznutra: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1293#pictop Farbar moze uraditi obradu dela sa unutrasnje strane bacanjem debljeg sloja spric gita posto su kockice sitne i lako ih je popuniti. Ako si zainteresovan mzoes me kontaktirati na PP ili na 065/8230-921. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koja dekla ti treba,leva ili desna? Stop svetlo imam... 063 510-642 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...