LUCI6/6/6 1 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan dal` yamaha stara 15godina i vise ili nov kinez???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan to ti je isto kao da li uzeti staru mecku od 15 godina,ili novog yuga,ja iskreno bi pre uzeo yamahu,jer i ja planiram da uznem isti model,svi kazu da je novo novo,ali kod motora se negleda starost.nego tradicija.bar ja tako mislim...... pozz..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi sta ti se vise svidja ;D Pogledaj,uporedi oba motora pa odluci. Sve zavisi u kakvom je stanju taj motor od 15 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi, Tdr je cvaja, trosice vise od ovog apola iako je manje kubika, cuce se ko motorka, izgledace starije, bice na njoj sve dotrajalo ali ce ipak raditi kao sat, ako je ocuvana. Ipak je japanac to pravio. S druge strane apolo, ljepsi zvuk, malo manja potrosnja, ljepsi izgled, mozda cak i udobniji, snaga im je otprilike ista. Apolo ima par djecijih bolesti, sto mozes procitati na forumu. Velika je prednost sto je nov i sto znas sta si kupio, sto ces mu skinuti najlon i razradjivati polako. Opet puno sam rekao a nisam nista rekao Nek se neko nadoveze na ovo i kaze neki pametan predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 30, 2009 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za TDR! Imao sam priliku da probam oba. Sprint ima super zvuk i nista vise, sediste mu je kao od tvrdo kuvane bukovine, toliko neudobno da sam napravio krug od 200m, parkirao bez zelje da ista probam sa tim motociklom... Lepo izgleda, al po meni nista ne pruza... TDR je odlican motor, za sve uslove, daleko udobniji od pomenutog Sprinta... Ja imam cvaju,doduse Apriliu, koju uspesno arcim vec tri godine i apsolutno se nista ne kvari sem potrosnog matrijala... Dobra svecica (NGK) i odlicno ulje i zime nema!!! Sto se potrosnje tice, jeste nesto veca nego kod 4takta al to je po meni zanemarljivo u odnosu sta pruza kad se zavrti taj motor... Ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati, na tebi je odluka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...