samposebi 1 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o necemu oko 100 kg, dakle 125 ccm Zanima me motor za sumu, koji je namenjen za off road, ali ne bi bilo lose da ga bez cimanja i nervoze provezem preko javnih puteva do sume. Ne treba mi sportska masina, moje potrebe su pocetnicke. Procitao sam na forumu prednosti - mane izmedju cvaja i cetvorotaktnih, ali me zanimaju konkretni modeli, odnosno imali li neki i enduro -(far itd) koji moze da zadovolji kriterijum laganog off road bajka. Naravno prednosti i mane, ukljucuju prvenstvenu namenu, odrzavanje, potrosnju, cjenu itd. Molim da mi odgovore oni koji imaju konkretno iskustvo i duze voze off road. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovo isto i ja trazim, ne toliko zbog tezine, vec zbog registracije i potrosnje Stavih trazim u oglase ali nista do sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je i terenska voznja ko i svaka druga zarazna u smislu postane ti malo motor. za pocetnika ja bi razmislio o Tomosu CTX to je 80ccm ide skoro ko japanska 125 odrzavanje je daleko jevtinije.Doduse nije to Kros motor ali na njemu se mogu nauciti mnogi trikovi OFF voznje .Cena za kupovinu je mala tako da u smislu nekog gubitka kasnije prodaje nema problema.Znam da ce ovaj moj izbor oni koji vec voze OFF road da komentarisu kao da nisam normalan ali nek se zapitaju na cemu su oni sisli sa asfalta prvi put i koliko ih sad na skupljim modelima kosta voznja bez vecih padova. Inace neka mera japanca za to sto trazis je po meni Kawasaki KMX 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Po tome sto si rekao pravi motor za te potrebe je Yamaha DT 125 ili Honda CRM 125 neprevazidjene masine koje kada im se skinu blokade idu i do 30-ak ks a odrzavanje, potrosnja i rezervni delovi im nisu problem. Pouzdani, izdrzljivi i prastaju greske, pravi motor za pocetnika u off road voznji. Koji god da izaberes sigurno se neces pokajati. Imaju far i signalizaciju tako da mozes da ih registrujes i vozis po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info i ja razmisljam o ovim modelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak mogu posluziti soft enduro 125 kao dt , crm ,Suzuki ts itd. Moras se pomiriti sa tim da su to motori koje ces na off road-u vrlo brzo da prevazides,kako zbog snage,tako i zbog njezne konstrukcije i nedovoljno rijesenog hladenja motora u tezim uslovima . Moja preporuka TS125 ,22 ks i vrlo kvalitetan motor, za druge znam da su od 12 -15 ks,to je malo. Ako mozes da odvojis malo vise novaca onda svakako neki hard enduro kao KTM exc125 ili 4T exc 250,Honda crf 250x, Yamaha wr 250 ,to su puno ozbiljniji motori ,naravno skuplji i tezi za odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan malo je 125 moj predlog je dr 350 , drz 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan GS@ crf 250x je mmmmmmmmm. Vozio sam po sumi XT 600 i jedino sto znam je da hocu motor oko 100 kg. Posto je prvi hard necu da da se ispucam oma, trazim nesto lakse za odrzavanje i da me boli uvo kad mu izlomim plastike i polomim ko zna sta. E da, ne mogu da nadjem ovaj TS 125 odnosno daje mi fotke nekih matorih motora koji nisu hard. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan GS@ crf 250x je mmmmmmmmm. Vozio sam po sumi XT 600 i jedino sto znam je da hocu motor oko 100 kg. Posto je prvi hard necu da da se ispucam oma, trazim nesto lakse za odrzavanje i da me boli uvo kad mu izlomim plastike i polomim ko zna sta. E da, ne mogu da nadjem ovaj TS 125 odnosno daje mi fotke nekih matorih motora koji nisu hard. Probaj na bikepics/suzuki/ts 125 r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna Wr ili Wre 125 kubika,ili Ktm Exc125...Ide veoma dobro.. Usd,preko 30 konja,mozes registrovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan TS 125 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 1, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja TS na prodaju, javi se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Imas i u Loznici TS 125 sa stranim papirima na prodaju oko 500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 2, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vidra moze na PP vise podataka o tom strancu, ako nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...