lucky82 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav opet od mene. Posto definitivno nemam srece sa kupovinom motora(prethodna 100 procentna i dogovorena kupovina mi je propala zbog vise razloga i to ne mojom krivicom)i dalje sam bez motora. I zato kao sto naslov kaze kupujem Yamahu XT600E ili Suzuki SV650N Fond sa kojim raspolazem je oko 2100 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno prava odluka !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Konacno prava odluka !!! nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor,a ako se nesnadjes za te pare ima ODLICNA TA 600 97.godiste tek stigla iz CH.Sve placeno samo da se registruje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 28, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav opet od mene. Posto definitivno nemam srece sa kupovinom motora(prethodna 100 procentna i dogovorena kupovina mi je propala zbog vise razloga i to ne mojom krivicom)i dalje sam bez motora. I zato kao sto naslov kaze kupujem Yamahu XT600E. Fond sa kojim raspolazem je oko 1600 eura mada moze jos malo vise da se nagrebe ako je ponuda dobra. Brate, stvarno nemas srece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara XT600Z 1991, registrovan..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara XT600Z 1991, registrovan..? Hvala na ponudi,ali samo XT600E dolazi u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan A sto samo XT600E, jel ti neko reko da je bolji od ostalih XT600 varjanti ( koliko ja pratim materiju ovde - na nasem trzistu je bitnije u kakvom je stanju, kako je odrzavan, dali je registrovan, kakva su ti trenutna ulaganja... ) a to dali je E, Z, ... to ti je bitno kad kupujes nov motor u salonu ili kad ti se bas i ne kupuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih ja kupovao XT-a u tom cenovnom rangu,definitivno bih se potrudio da to bude onaj sto ima samo kurblu i 18-icu pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune sa oznakama,ovo je motor koji trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih ja kupovao XT-a u tom cenovnom rangu,definitivno bih se potrudio da to bude onaj sto ima samo kurblu i 18-icu pozadi... Tacno tako, a naci ces utegnutiji primerak za te pare. Anlaser - koji ti je izgleda bitan - moze samo da ti pravi problema, taj motor nemozes upaliti na guranje, slepanje,... a slazem se da kupujes nov, ovako uvek postoji mogucnost da ti crkne anlaser, akomulator... kad se najmanje nadas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih ja kupovao XT-a u tom cenovnom rangu,definitivno bih se potrudio da to bude onaj sto ima samo kurblu i 18-icu pozadi... Tacno tako, a naci ces utegnutiji primerak za te pare. Anlaser - koji ti je izgleda bitan - moze samo da ti pravi problema, taj motor nemozes upaliti na guranje, slepanje,... a slazem se da kupujes nov, ovako uvek postoji mogucnost da ti crkne anlaser, akomulator... kad se najmanje nadas ! Sad mi je jasno. Oprosticete mi na mojoj gluposti(pocetnik sam i ne razumem se u materiju toliko dobro). Nisam znao da je to "E" oznaka iskljucivo za elektro starter i sad sam promenio sliku motora koji trazim. Moze naravno da bude i sa kurblom jer to i trazim(i nemam pojma koja je oznaka ovog XT sa kurblom). Sada je sve jasno,motor koji trazim je na slici iznad i to je to(ima kurblu ) A naravno moze i varijanta sa anlaserom(ne bunim se ni za to). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih ja kupovao XT-a u tom cenovnom rangu,definitivno bih se potrudio da to bude onaj sto ima samo kurblu i 18-icu pozadi... Tacno tako, a naci ces utegnutiji primerak za te pare. Anlaser - koji ti je izgleda bitan - moze samo da ti pravi problema, taj motor nemozes upaliti na guranje, slepanje,... a slazem se da kupujes nov, ovako uvek postoji mogucnost da ti crkne anlaser, akomulator... kad se najmanje nadas ! Sad mi je jasno. Oprosticete mi na mojoj gluposti(pocetnik sam i ne razumem se u materiju toliko dobro). Nisam znao da je to "E" oznaka iskljucivo za elektro starter i sad sam promenio sliku motora koji trazim. Moze naravno da bude i sa kurblom jer to i trazim(i nemam pojma koja je oznaka ovog XT sa kurblom). Sada je sve jasno,motor koji trazim je na slici iznad i to je to(ima kurblu ) A naravno moze i varijanta sa anlaserom(ne bunim se ni za to). E verzija je pocela da se proizvodi posle 2KF modela, znaci od 91 i to je prvi model XTa sa alnaserom. Moj si video, to je 2KF. A XT600Z Tenere je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan yamaha xt 600 e 2001 crna boja,na ime 2100 eura zimska cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Decembar 16, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezim oglas posto se niko ne javlja na isti,trazim yamahu xt600e,s tim sto je fond malo skocio. Znaci trazim pomenuti motor do 2000-2100 eura i obzirom da je cifra sad malo ozbiljnija ovaj put trazim iskljucivo sa anlaserom. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja mogu da pomognem evo naiso sam na ovaj http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=49522&trazi=1&ur=1&model=0&m=Yamaha-XT-TT-600e probaj da pozoves coveka danas je nestasica za kes-om mozda i spusti cenu . Srecno sa kupovinom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja mogu da pomognem evo naiso sam na ovaj http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=49522&trazi=1&ur=1&model=0&m=Yamaha-XT-TT-600e probaj da pozoves coveka danas je nestasica za kes-om mozda i spusti cenu . Srecno sa kupovinom . Hvala za info,mada je ovo TT a ne XT,ipak cu pozvati coveka danas da vidim sta nudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao xt takvog kakvog ti oces da kupis i mogu da ti kazem po meni je bolja varijanta tt . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mozda te interesuje xtz660 1997 ima moj drugar, evo ti broj pa ga pozovi 0640752105 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao xt takvog kakvog ti oces da kupis i mogu da ti kazem po meni je bolja varijanta tt . Naravno da je TT bolja Jace ogibljenje, 10ks vise, atraktivnija, unikatnija ( u odnosu na XT ima ih samo 10% i u svetu i kod nas ) lakse ce se jednog dana prodati - doci ce vreme da se u bajkerskim krugovima sazna sta je bolje i to ce vise vredeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Decembar 19, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bice da te neko slago za nekih 7,35 KW ili ti 10 ks ;D Cak stavise moje govece je jace od najjaceg tt za 1ks a od nekih i 5ks Evo ti linkovi sa bikez.com http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_r_2000.php http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_r_1998.php http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_e_1997.php http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_1990.php a evo govece http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt_600_z_tenere_1988.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bice da te neko slago za nekih 7,35 KW ili ti 10 ks ;D Cak stavise moje govece je jace od najjaceg tt za 1ks a od nekih i 5ks Evo ti linkovi sa bikez.com Ok, ako ti tako kazes U vas sa Romanije je sve naj Znam to vrlo dobro i ne upustam se u raspravu, ni sa caletovim kumom koji je iz Han Pjeska, ni sa caletovim najboljim prijateljem koji je iz Sekovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Decembar 19, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bice da te neko slago za nekih 7,35 KW ili ti 10 ks ;D Cak stavise moje govece je jace od najjaceg tt za 1ks a od nekih i 5ks Evo ti linkovi sa bikez.com Ok, ako ti tako kazes U vas sa Romanije je sve naj Znam to vrlo dobro i ne upustam se u raspravu, ni sa caletovim kumom koji je iz Han Pjeska, ni sa caletovim najboljim prijateljem koji je iz Sekovica Mislis da bi se neko raspravljao sa tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Nemojmo pretvarati ovaj oglas u to koji je motor bolji,da li je to TT ili XT ili nesto trece. Svako ima svoje stavove i o ukusima ne treba raspravljati,bar ne u ovoj temi. Sve ovo pricam jer mi se i prvi oglas koji sam postavio pretvorio u temu "koji je motor bolji"! Nemojte me pogresno shvatiti,ne zelim da uvredim nikoga zato sto pokusava da iznese svoje misljenje (sta vise,jako sam zahvalan zbog toga,jer iz vaseg misljenja kao iskusnijih vozaca mogu puno da naucim,samo mislim da ovo nije tema za to. I jos jednom,kupujem XT600E do 2100eura. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Decembar 19, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kakva crna rasprava.TT je uglavnom laksi i samim tim je bolji za off i sm.Ono sam naveo jer je decko naveo pogresno. Ni sam nisam nesto puno znao o tim modelima nego sam slucajno kupio xt pa sam odmah gledao neki tuning da uradim na mashini i kazu jaci je tt pa ajd da vidim sta da stavim od njega .Pogledam nije jaci.Karburatori su u oba modela dva grla mislim 23mmi ostali djelovi koje sam ja mogao da za kratko vrijeme da vidim su uglavnom isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...