Ivan x 69 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika T63 guma: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodate gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam uspeo da nadjem. Ima li ko iskustva sa ovim gumama? Bridgestone tw 101 152 Kakve gume za zaleganjue, s ovima i BMW GS-a ostavljas pola km iza sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je pala! Vec imama iskustva sa njom, moze preko racuna, .... A kad bolje razmislim na prolece se ocekuje par dobrih off road voznji, a do asfaltne ture ove ce se pocepati. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da u Srbiji ne mogu nigde kupiti gume za Africu 140/80 17 i 90/90 21? Nema Metzeler, nema Pirelli, nema Continental, nema Mihelin, pa sta ima? Kepo druze moj, ako si u bedaku: ja danas dobio 130/80 i 90/90 Continental TKC 8o. Spreman da ti ustupim kao starijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da u Srbiji ne mogu nigde kupiti gume za Africu 140/80 17 i 90/90 21? Nema Metzeler, nema Pirelli, nema Continental, nema Mihelin, pa sta ima? Kepo druze moj, ako si u bedaku: ja danas dobio 130/80 i 90/90 Continental TKC 8o. Spreman da ti ustupim kao starijem. Kolko su, ako nece Kepo, ja se prijavljujem!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da u Srbiji ne mogu nigde kupiti gume za Africu 140/80 17 i 90/90 21? Nema Metzeler, nema Pirelli, nema Continental, nema Mihelin, pa sta ima? Kepo druze moj, ako si u bedaku: ja danas dobio 130/80 i 90/90 Continental TKC 8o. Spreman da ti ustupim kao starijem. Fala druze, ne odgovara mi dimenzija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da u Srbiji ne mogu nigde kupiti gume za Africu 140/80 17 i 90/90 21? Nema Metzeler, nema Pirelli, nema Continental, nema Mihelin, pa sta ima? Kepo druze moj, ako si u bedaku: ja danas dobio 130/80 i 90/90 Continental TKC 8o. Spreman da ti ustupim kao starijem. Fala druze, ne odgovara mi dimenzija ;D Odgovara meni ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ih Nsada prekjuce. Previse su off za moje trenutne sposobnosti, nesto mi zao Afrike. Placene 11 hiljada i nesto,jos su u celofanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ih Nsada prekjuce. Previse su off za moje trenutne sposobnosti, nesto mi zao Afrike. Placene 11 hiljada i nesto,jos su u celofanu. Ako planiras da se vozikas po prirodi, a ujedno da ti bude sigurno i na asfaltu, ostavi ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 8, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ih Nsada prekjuce. Previse su off za moje trenutne sposobnosti, nesto mi zao Afrike. Placene 11 hiljada i nesto,jos su u celofanu. Ako planiras da se vozikas po prirodi, a ujedno da ti bude sigurno i na asfaltu, ostavi ih. Jes ti more zaboravio kakve su meni gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan koliko se secam. lose ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 9, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma lose druze nego sta, po blatu ne mogu da se vozim, ocu da poludim, a vidi kako je fino vreme, kisa, voda, blato... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma lose druze nego sta, po blatu ne mogu da se vozim, ocu da poludim, a vidi kako je fino vreme, kisa, voda, blato... :'( Ako ces za blato,imam ja prednju mx51-u odlicnom stanju-na prodaju... 80/100-21 30 evrica 051/161-05-41 061/161-05-41 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 9, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju TKC 80, dobra, stoji mi u garazi, trazim zadnju 130/80/17 Hvala Ivane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju TKC 80, dobra, stoji mi u garazi, trazim zadnju 130/80/17 imam ja zadnju tkc, koriscena oko 1000 - 1500 km na Africi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ustvari, ma nije preko 1000 kad malo bolje razmislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, Anakee za asfalt. Tourance se kod mene pokazale tezak shit. Prednja je bila fabricka greska sa 0km, a sa zadnje je otpalo parce (na auto-putu pri 100km/h) da se pesnica mogla proturiti kroz rupu. Dunlop mi se lepo pokazao, pogotovo sto ima modela koji su vise za off od npr. Tourance. Ima 50-50%. DzLS doo 11000 Beograd Jovanke Radakovic 25-i tel/fax,+38111 3048-283, -647, -630, -284 mob.+38164 640-4906, -4907, 4908, 4909, 4910 Mitas su za Metzeler - zakon! Ja sam ih vozio na XL-500R, kupio nove pre 6 godina i te gume se jos uvek voze na tom motoru. Nisu nigde pucale, otpadale i sl. sta vec ljudi pricaju. Na suvom su se super ponasale (bez razlike u odnosu na Metzeler ili Dunlop), po kisi sam osetio da se malo vise klizaju, ali ne tako ko sto se prica. Ko zna da vozi nece pasti... I Mitas traju... i jeftine su Anakee je u odnosu na sve ovo daleko ispred. Drze kao nenormalne. Sad, koliko traju - videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mitas su za Metzeler - zakon! Ja sam ih vozio na XL-500R, kupio nove pre 6 godina i te gume se jos uvek voze na tom motoru. Nisu nigde pucale, otpadale i sl. sta vec ljudi pricaju. Na suvom su se super ponasale (bez razlike u odnosu na Metzeler ili Dunlop), po kisi sam osetio da se malo vise klizaju, ali ne tako ko sto se prica. Ko zna da vozi nece pasti... I Mitas traju... i jeftine su Ojha! Konacno istomisljenik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mitas su za Metzeler - zakon! Ja sam ih vozio na XL-500R, kupio nove pre 6 godina i te gume se jos uvek voze na tom motoru. Nisu nigde pucale, otpadale i sl. sta vec ljudi pricaju. Na suvom su se super ponasale (bez razlike u odnosu na Metzeler ili Dunlop), po kisi sam osetio da se malo vise klizaju, ali ne tako ko sto se prica. Ko zna da vozi nece pasti... I Mitas traju... i jeftine su Ojha! Konacno istomisljenik! Ja sam odavno prestao sa komentarisanjem guma ,nezahvalno je objasnjavati nekome ko jedva preveze svoj enduro od tacke A do tacke B da su granice drzanja Mitas-a na suvom daleko iznad granica prosjecnog vozaca i vecine motora ,i sve to u pola cijene za sve sto ih snade na drumu krive gume ??? Na mokrom je svakako nesigurno sa bilo kojim gumama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i Mitas i Anakee, i stvarno nije za poredjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan matijak, hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i Mitas i Anakee, i stvarno nije za poredjenje. Rdjavom ku... i dlake smetaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da proda neku solidnu polovnu zadnju gumu da moze na super teneru ali da je bas bas za blato i kaljugu?...nerviraju me ovi moji sa kroserima sto ne mogu da ih pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...