Pablo 1712 Napisano Octobar 21, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se pohvalim malo Kupljene su na eBayu, a doneo mi ih je drugar pre nekoliko dana... Evo aukcije Jel' da da ce mi se slagati super uz odelo? Nemam mojih slika, al evo kako izgleda Sad sam kompletan. A da, jos mi motor fali :cry: Al bice i toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 21, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uuuu ovo su vec ozbiljne stvari! Bas mi se svidjaju i kombinezon i cizme! Nego, da li oni natpisi na kombinezonu treba da nam kazu da si promenio misljenje o marki motora? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Octobar 21, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ja vozio tu marku, no jos mi je rano finansijski za to... Najverovatnije je da ce to biti honda, ali jos mi nije sve to izvesno. Kad bude, prvi cete znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 21, 2005 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam jedini koji kupuje opremu, a jos ni motor nema. Sad mi je lakse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 21, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan UH! Kako je ludacki ovaj kombinezon! Ovi protektori na laktovima i ramenima su totalno brutalni! Prosto nemam rijeci! Koliko ovo zadovoljstvo kosta? Ako smije da se zna :wink: P.S. I ja sam u fazi kupovine opreme, iako nemam motor (samo skuter) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Octobar 22, 2005 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan uuu cizme su ti super, i nisi ih mnogo platio.. Pablo pa gde ti je Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 22, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo' date=' da se pohvalim malo Kupljene su na eBayu, a doneo mi ih je drugar pre nekoliko dana... Evo aukcije Jel' da da ce mi se slagati super uz odelo? Nemam mojih slika, al evo kako izgleda Sad sam kompletan. A da, jos mi motor fali :cry: Al bice i toga Bogami lepo si se ponovio :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 22, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam jedini koji kupuje opremu' date=' a jos ni motor nema. Sad mi je lakse...[/quote']Sa tom razlikom sto on ima jedno par desetina hiljada u dupetu na motoru :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 22, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Octobar 23, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Taj kombinezon se trenutno prodaje u Agustinim prodavnicama, a saznao sam da je cena nesto oko 2000$ :shock: Naravno da sam ja to dobio na posebnom srpskom snizenju, za oko 20% te cene Svi putevi vode u Kragujevac (kad je u pitanju oprema ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 23, 2005 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan i odijelo i cizme su perverzne, al me bas interesuje kako si mogao da kupis cizme a da ih ne probas? mislim... moze nezgodno da bude ako se broj ne poklapa.. a sto se tice opreme, God help Kragujevac Dream Team Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...