boki.64 1972 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Snimljeno proletos u Carice Milice!! ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 25, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezaš ??? Jesi video odakle ga odnose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Molim? ??? Daj, stavi iz kog razloga je pokupljen ako znaš, i po čijem rešenju - saobraćajca ili komunalca? Nisu valjda počeli da lešinare i sa motorima ?! :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo na cosku u Carice Milice, dijagonalno preko puta Tanjiga. Nisam pitao zasto ga nose, koliko sam video nije bio tu parkiran dugo, tipa cirada, lanac za banderu i to. Bio je na onom uskom trotoaru, na uglu Toplicinog venca i CM pa predpostavljam da je iznervirao dezurnog saobracajca. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neko verovatno izvadio 1000 dindzi da mu prebace motor. Provereno najjeftinije slepanje (bar za kola). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod YBC redovno parkiram na trotoaru gde stoji znak zabrane i bar jednom nedeljno dolazi pauk sa saobracajcem i nose kola ali mene nisu nikad dirali. E sad, taj trotoar je dovoljno sirok da motor parkiran uz zgradu ne smeta pesacima a dovoljno uzak da parkirani auto smeta. Dal' se ovde skuteras zamerio nekom ili je potpuno zakrcio prolaz ili mu je trebao šlep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Novembar 25, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan nedostatak keša izgleda. ja sam šokiran... još malo pa će početi i kazne za prebrzu vožnju da nam pišu!! kuda ide ovaj svet... PROPAS'!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od prednosti malog mesta je sto nema ovakvih gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kad li ce odnetu onu afriku kod tanjuga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A sta da je bio vezan za drvo, ili za znak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam istu sliku video pre mesec dana kod Kalemegdana. Palo mi je na pamet ovo sto zogu prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan hahaha kod nas se nesto razmileli neki likovi sa jaknama parking servis! ima ih bar 10 u krugu od 500m od centra.... nikad ih pre nisam video Izlazim iz banke (a parkirao sam naravno na trotoar sirine bar 4m ispred, ima mesta i auto da prodje, a i zato sam posao mopedom da ne bi auto parkirao na kilometar od banke za 2 minuta zadrzavanja, jer nisam od onih sto stanu na sred puta, ukljuce sva 4....), kad pored motora 2 lika u cudnim jakanama(parking servis) zevaju i nesto se raspravljaju, ja pridjem i pitam da nece da ga nose mozda, onako kao salu, a stariji gospodin ce, ma ne nego me ovaj mali ubedjuje da je kinez a ja mu ne verujem, mnogo je lep i ne lici mi na kineza.... popricao sam sa njima 10-ak min jos, a zurili su! Posle 10 min stanem ispred prodavnice i skupe se 3 lika sa istim jaknama, ali dok sam popricao sa prodavcem otisli su. da sam dosao autom i stao na kratko ispred, mozda bi bilo svasta, dal i tu ima neka akcija ali danas su svi oni nesto radili, pricali sa vozacima, zvali pauk, kacili automobile.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi odneli motor vezan lancem za banderu, cak i da smeta pesacima, pocinili bi krivicno delo ostecenja tudje imovine, lanca... Kod mene u kraju na okretnici trolejbusa 28 i 40, pre nekog vremena je pukla vodovodna cev tacno ispod bandere koja drzi zice od trole, ova pocela da tone i komunalci brze bolje zatvorise vodu, tako sam i ja saznao za dogadjaj jer nismo imali vode 48h... Svega toga ne bi bilo da komsija genijalac nije za tu istu banderu zakljucao katancem i lancem prikolicu za auto i zapalio van grada...Ni policija, ni parking servis nisu smeli da seku lanac, i da odnesu/pomere prikolicu, jer istom nije pocinjeno krivicno delo... ;D Posle dva dana, su nekako nahvatali vlasnika telefonom, i on je dao amin da cvikaju lanac... U slucaju nepropisno parkiranog motora, samo bi mogli da mu ostave kaznu za nepropisno parkiranje, i nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 7, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Snimljeno proletos u Carice Milice!! ??? :o GLE, GLE :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o, ZANIMLJIVO..... ŠTA JE PA SAD TO ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???..... cccccccc Ovi maniri nisu iz EU, verovatno potiću iz Kurdistana ili tamo negde :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...