Baki91 0 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pojas za bubrege, i stitnik za kolena (ne onaj ulozak sto se stavlja u pantalone, nego onaj sto mogu da nosim i preko farmerki), i kacigu (mozda), ako se nadje neka sa dobrom cenom (sto se kacige tice samo full face, moze i enduro) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam IXS pojas. Velik, sa plastikom, znaci nije traka nego je bas stitnik. Cena 30 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki91 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan Imam IXS pojas. Velik, sa plastikom, znaci nije traka nego je bas stitnik. Cena 30 eura. E, komso jbga , nasao sam za 30e i pojas i stitnike za kolena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Suomy kaciga, L, 70 evrica.....ocuvana. Ja dobio drugu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Do koliko para kaciga koja velicina ima ortak par kaciga velicine su l,m,s ne znam tacno x lite x 701,shoei,nolan stoner oko 220-230 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu MDS ali joj fali vizir Xl je. Vrlo ocuvana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki91 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan Suomy kaciga, L, 70 evrica.....ocuvana. Ja dobio drugu.... Jel moze koja slika? Da vidim najpre dal mi se slaze uz opremu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki91 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan Do koliko para kaciga koja velicina ima ortak par kaciga velicine su l,m,s ne znam tacno x lite x 701,shoei,nolan stoner oko 220-230 evra. :oMnogo je brate... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki91 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu MDS ali joj fali vizir Xl je. Vrlo ocuvana. Aj pusti sliku neku...mada tesko ako joj vizir fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki91 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos samo sto se kacige tice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dao bih ti je za neke male pare, Inace ovo je kopija AGV, placena oko 12000, nosen apola sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 380 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=45130.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki91 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=45130.0 E, brate malo je S za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 380 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=45130.0 E, brate malo je S za mene... Nosio sam agv M vel,a ova S me je taman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan E, komso jbga , nasao sam za 30e i pojas i stitnike za kolena... Gde po toj ceni ako nije tajna? I meni trebaju štitnici za kolena za devojku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki91 0 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan E, komso jbga , nasao sam za 30e i pojas i stitnike za kolena... Gde po toj ceni ako nije tajna? I meni trebaju štitnici za kolena za devojku... Prodao mi jedan od forumasa...Javio se na ovaj oglas i bio najpovoljniji... Pusti privatnu poruku clanu Zemunac nudio mi je stitnike za laktove i kolena za 1200 din smesna cena stvarno, ali ja vec bio kupio... POZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad na forumu iskoci oglas da neko prodaje Fox ili KTM stitnike za laktove i kolena u kompletu za 1500 dinara. Rade199 ih je kupio i nosi ih kada divlja sa motorom, jednom je pao na koleno i nista mu nije bilo tako da je potvrsio da su stitnici dobri, a i ja sam se uverio svojim ocima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...