BoskoMiric 0 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan daje ljudi ako zima nije lav neboi se ki je zdrav!!!! za to malo snega da se boite , a ujedno cemu vam sluze te endure????? one su i napravljene za otezane uslove !!! samo da je proslo vise vremena od moje transplatacije ja se nebi ni razmisljao ! kogod ima opremu to mu nece biti nikakav problem ,ja vam to kazem iz licnog iskustva meni zima nikad nije predstavljala problem to svi znaju1!!! tako dobra oprema i na akciju!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko mi se chini,ja necu moci....ne mogu zbog snega da otvorim vrata od garaze,nemam kako ni gde da isteram motor,ulica mi je zaledjena......ako tako bude do same akcije,samo cu vam pozeleti srecan put..... Уколико се снег задржи испред гараже, понећу лопату и ствар 'ке бидне 'сређета! Верујем да би и други помогли... ;D А, ако баш не желиш да тераш точак, слободан сам понудити превоз. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bus može da vozi i Kum Rale, Scubin kumašin, znate ga svi sa našeg Relija. I on radi u GSP-u u radionici kod MUP-a u 29. novembra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan daje ljudi ako zima nije lav neboi se ki je zdrav!!!! za to malo snega da se boite , a ujedno cemu vam sluze te endure????? one su i napravljene za otezane uslove !!! samo da je proslo vise vremena od moje transplatacije ja se nebi ni razmisljao ! kogod ima opremu to mu nece biti nikakav problem ,ja vam to kazem iz licnog iskustva meni zima nikad nije predstavljala problem to svi znaju1!!! tako dobra oprema i na akciju!!!!! ETO NAM GA BOLEEEE!!! :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 20, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan daje ljudi ako zima nije lav neboi se ki je zdrav!!!! za to malo snega da se boite , a ujedno cemu vam sluze te endure????? one su i napravljene za otezane uslove !!! samo da je proslo vise vremena od moje transplatacije ja se nebi ni razmisljao ! kogod ima opremu to mu nece biti nikakav problem ,ja vam to kazem iz licnog iskustva meni zima nikad nije predstavljala problem to svi znaju1!!! tako dobra oprema i na akciju!!!!! Hvala ti Bosko za te rechi. I mi smo sa tobom, kao shto cesh i ti biti sa nama u mislima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bus može da vozi i Kum Rale, Scubin kumašin, znate ga svi sa našeg Relija. I on radi u GSP-u u radionici kod MUP-a u 29. novembra. Znam ja da Kum Rale moze, i hoce, ali mu u opisu radnog mesta ne pise -vozac autobusa- (bitno za firmu), tako da jok. Ima tu jos kojekakvih stavki vezanih za strukturalno funkcionisanje firme, ali to nas ne treba da zanima, jelte. Zna to i on, inace bismo se nas dvojica odavno culi i dogovorili. Sredicu ja sve, nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti SKY Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da niko ne spominje vruci bajkerski pasulj i Stenku ...... Jel nema nista od toga? Nemoramo mi da krkamo pasulj o trosku Asocijacije, nego sam mislio da se poslednji put u ovoj godini okupimo u necemu toplom, ugrejemo, ''iztracarimo'' i razidjemo,.....sa jedinom zeljom, da nam sledece Nove Godine niko ne fali....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan daje ljudi ako zima nije lav neboi se ki je zdrav!!!! za to malo snega da se boite , a ujedno cemu vam sluze te endure????? one su i napravljene za otezane uslove !!! samo da je proslo vise vremena od moje transplatacije ja se nebi ni razmisljao ! kogod ima opremu to mu nece biti nikakav problem ,ja vam to kazem iz licnog iskustva meni zima nikad nije predstavljala problem to svi znaju1!!! tako dobra oprema i na akciju!!!!! u pravu si samo sto nemaju svi enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti SKY Нема на чему! Којекуде, јави шта си одлучила. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da niko ne spominje vruci bajkerski pasulj i Stenku ...... Jel nema nista od toga? Ima, ima Ostaje kao i prosle godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da niko ne spominje vruci bajkerski pasulj i Stenku ...... Jel nema nista od toga? Nemoramo mi da krkamo pasulj o trosku Asocijacije, nego sam mislio da se poslednji put u ovoj godini okupimo u necemu toplom, ugrejemo, ''iztracarimo'' i razidjemo,.....sa jedinom zeljom, da nam sledece Nove Godine niko ne fali....... To je mnogo važnija stvar nego što na prvi pogled izgleda. Treba da radimo ali treba bre i da se družimo jer se uglavnom viđamo uz neki rad što nije loše ali treba malo i o sebi da mislimo. Kafana je poslednja stvar kod tih organizacionih aktivnosti koju treba odraditi. Poslednja po redosledu ali ne i po značaju, za to mora da se sačeka sam kraj svih radnji da bi videli koliko imamo para. Asocijacija se, pošto smo sa učlanjenjem podbacili i obrukali, finasira kao i do sada: da ko koliko ima i kad može. Para nikad nema ali se na kraju opet nekako nakupi za ono što treba. Ove godine, kao i prošle, idemo u kafanu po okončanju aktivnosti u Sremčici. Za te poslove imamo proveren tim, odane ljude, vrsne poznavaoce kulinarskih proizvoda i ugostiteljskih usluga, neko nama drag a u poslu neprevaziđen, za cenkanje strah i trepet ugostitelja Srbije. (odlepio, a? pa ide Nova Godina ;D ). Detaljnije od njih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ....dvoje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovako, po povratku iz Sremčice, na Stenki nas čeka vruć pasulj, kuvano vino i kuvana rakija, a i ostalo, po želji. Ovoga puta je u pitanju Stenka na obali, gde se usred sale nalazi predivno i veliko ognjište. Sve je dogovoreno sa gospođa Radom, vlasnicom, tako da druženje neće izostati. :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Evo spiska ljudi koji su doneli priloge: 1.SKY 2.ZileIvan 3.Zarko Krstovic 4.JasminkoVIR 5.Dexter 6.Pablo 7.Neshaxx 8.Igorxt 9.Sinclair 10.Vlad#4 11.Beverlysta 12.Kocha 13.kochs junior 14.Dingdong 15.dusanP 16.dule sotona 17.bobobre 18.Zoran Topic 19.IvanS 20.Milan Davidovic 21.Severian 22.Brmbrm 23.Suki 24.Dzambo 25.Arakis 26.Skuba 27.Lancia88 28.Vuja 29.The lord 30.Jeca 31.Milos BG 32.Zli 33.Srdjan73 34.Bo$ko 35.Najbolji 36.Smizla 37.Wez 38.Six i Bilja 39.Bojan.P. 40.Loshmi copo 41.Vlada Afrika 42.KIKA-Viktorija 43.Daki 44.Trnity 45.Tomerc 46.Mojsa 47.Kepo 48.Spettacollo 49.Jager 50.Dule-Pop 51.BusMan 52.Hacky 53.Nadalina 54.Kornish1 55.Djomla 56.JankoBG 57.Sasha:Vesna 58.Peki 59.VladimirJ 60.Zvon mi 62.Boris_Lion 63.Nino-Pirus 64.Vanjka 65.Dusan Petrovic 66.Vlajko 67.ZlajaBGD 68.Mikka 69.Misko kolo 70.Munja V 71.Skols 72.Cure 73.Balsa 74.Sale 75.Riki 76.Bucko 77.Popsy 78.Najzli 79.Dexy 80.Jobesett 81.Dr.Bane 82.Aca 83.Seibl Trade 84.Dragan Petrovic 85.Ante Knezevic 86.Advokat 87.Konstantin 88.Mrle 89.Ernesto 90.Shevarlic 91.YOman 92.Kivuz 93 PS Tech Ostalo je jos pet dana ajmo momci zivlje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan « Poslednja izmena: danas u 13:58 Pablo » E pa neće Igor da napiše post pa neka ga pritiska ceo svet! Ma nema te sile... :D Mislim da je korektno da plati pivo od svoje pošteno zarađene Instruktorske plate 101. na spisku. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E jes' ga mrzi da piše po forumu, čudo jedno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koji datum je poslednji za prikupljanje novca, znam da sledi kupovina i pakovanje patekića? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Okačio Miha u MZ Svet-u a meni se baš dopala fora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sjajna vest: Upravo sam se dogovorio sa kolegom Bižom, tako da ja dolazim sa Blondom i bicu napokon pravi Deda Mraz. Srecan, srecan,srecan !! :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaaaam Busmane.... bilo je divno proshle godine.......ali stvarno ne mogu da rizikujem toliko......ako mi vreme dozvoli,eto me....kao i na svakoj akciji gde mogu da dodjem Ma šta mi napriča A šta misliš, koliko ću ja rizikovati iz Subotice? ;D Ne verujem da stanuješ dalje od mene Nemam drugog načina da se na motoru pojavim na okupljanju, sem da ga i doteram iz Subotice... A kada sad pogledam napolje, iz tople sobe, a napolju 30cm snega & leda, zaista se zapitam da li sam normalan... Iskreno se nadam da će biti iznad nule i da neće biti leda. U protivnom, baš i neće biti zanimljivo... a o rizicima da i ne pričamo... Poželite mi sretan put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Znaaaam Busmane.... bilo je divno proshle godine.......ali stvarno ne mogu da rizikujem toliko......ako mi vreme dozvoli,eto me....kao i na svakoj akciji gde mogu da dodjem Ma šta mi napriča A šta misliš, koliko ću ja rizikovati iz Subotice? ;D Ne verujem da stanuješ dalje od mene Nemam drugog načina da se na motoru pojavim na okupljanju, sem da ga i doteram iz Subotice... A kada sad pogledam napolje, iz tople sobe, a napolju 30cm snega & leda, zaista se zapitam da li sam normalan... Iskreno se nadam da će biti iznad nule i da neće biti leda. U protivnom, baš i neće biti zanimljivo... a o rizicima da i ne pričamo... Poželite mi sretan put sretan put jaageeerrruuuuuuuu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zelimo i sreci i drzimo palceve, to je najveca zrtva ove godine koju neko od nas podnosi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znaaaam Busmane.... bilo je divno proshle godine.......ali stvarno ne mogu da rizikujem toliko......ako mi vreme dozvoli,eto me....kao i na svakoj akciji gde mogu da dodjem Ma šta mi napriča A šta misliš, koliko ću ja rizikovati iz Subotice? ;D Ne verujem da stanuješ dalje od mene Nemam drugog načina da se na motoru pojavim na okupljanju, sem da ga i doteram iz Subotice... A kada sad pogledam napolje, iz tople sobe, a napolju 30cm snega & leda, zaista se zapitam da li sam normalan... Iskreno se nadam da će biti iznad nule i da neće biti leda. U protivnom, baš i neće biti zanimljivo... a o rizicima da i ne pričamo... Poželite mi sretan put bubnjar ili basista? jedno od to dvoje mora da si ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan KLAVIJATURISTA! Korg Triton Extreme 61 ;) Ali, bio si blizu ! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...