Smajser 18 Napisano Februar 2, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko spisak ''ovlascenih'' Suzuki servisa u Evropi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 2, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Spremamo se za Evropu.. :wink: Moras da prekopas po Suzukijevom sajtu, ili po sajtu zemlje za koju te zanima ponaosob. Evo ti link koji sam iskopao sa sajta suzuki.de, izgleda da u Nemacki ima "par" ovlascenih: http://www.suzuki.de/content/index.html?WxH=1280x1024 :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 2, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan A vidi tek ovo sto sam iskopao.. http://www.suzuki-motorcycles.ch/img/family/Dealer_Network_EUR.pdf Sad, na put!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 2, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan A vidi tek ovo sto sam iskopao..http://www.suzuki-motorcycles.ch/img/family/Dealer_Network_EUR.pdf Sad' date=' na put!! [/quote'] Bojane hvala do neba! Tvoj sam duznik! :pivo: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bojane hvala do neba! Tvoj sam duznik! sta ima on od toga?! Nego lepo odmotaj jednu sa te butke i casti coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 3, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Bojane hvala do neba! Tvoj sam duznik! sta ima on od toga?! Nego lepo odmotaj jednu sa te butke i casti coveka Tako je, Djuro! Ko ga tera da pokazuje lovu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 3, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Lepa reè je dovoljna... ....mada, testirao sam se i otkrio sam da nisam alergièan ni na Frenklina.. :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 3, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan sta ima on od toga?! Nego lepo odmotaj jednu sa te butke i casti coveka Ma to sam skinuo sa nekog sajta ......odakle meni mucenom pare...pa nisam ja ko neki... (Bojan Djuric ) prvi ispod Pape, po hijerarhiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2745 Napisano Februar 3, 2007 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Par puta kad sam se spustao sa zvezdarske sume(je.odroma )dole pri kraju ima tabla pise suzukijev ovlasceni serviser.... Sad dal taj jos uvek popravlja ili sta radi boga pitaj... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Februar 3, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan www.styx.sk Vrable Slovacka oni su ovlasceni servis suzukija i yamahe imas tamo i mapu na sajtu pa pogledaj ako nesto ne budes razumeo javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...