Jump to content

Moto Zajednica

Razno oprema na prodaju - sto ostade...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Dakle, na prodaju jos nesto sitno opreme sto je ostalo...pa ako kome sta treba...

Vreca za spavanje (jednom koriscena i oprana) - ekstremno laka, dobre temperature  - nemam sliku, ali je zbog gabarita idealna za motor - 25e

Pokrivka za motor (indoor - za unutra) - jednom koriscena  iz Louisa (nemam sliku), ali je XXL - 10e

Stitnici kolena IXS korisceni - 20e

Pantalone outdoor sa sniranjem sa strane - malo progorene na jednom mestu od auspuha, ali ne gde mogu da propuste, nosene 3 puta - 35e

Tegici karbonski - 10e

Rukavice motocross - 10e

Sipka kormana - 10e

Kaciga mini - 10e

Kontakt telefon 064/14-40-400, Ivan.

post-1015-12879057272772_thumb.jpg

post-1015-12879057273283_thumb.jpg

post-1015-12879057273823_thumb.jpg

post-1015-12879057274735_thumb.jpg

post-1015-12879057284528_thumb.jpg

post-1015-12879057285037_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 457 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025)

Zainteresovan sam za ove štitnike za kolena. Jel to sa prednje strane neki termo-uložak ili onaj uobičajeni, kruti, protektor od neke gume-plastike šta ti ja znam?

I vreća me zanima...Ako ti nije problem, baci na forum samo informaciju o temperaturi komfora i minimalnoj temperaturi pa se čujemo za dalje.

Uzeću ti ja ciradu samo da nije ona siva sa oznakom70 godina Luisa

Nije, ona crvena je, za unutra,  znaci nije za napolje :P , samo da stiti motor od prasine i da ne zadrzava vlagu - da ne rdja :)

Javi se na telefon ako ti odgovara, nova je, bukvalno jednom upotrebljena, imam i njenu originalnu kesu.

Meni trebaju rukavice, koja su velicina?

Izvinjavam se sto nisam napisao - rukavice su 10, ili L, ali su rastegljive i to vrlo lako moze biti broj manje/vise ako je potrebno...najbolje da probas...

Zainteresovan sam za ove štitnike za kolena. Jel to sa prednje strane neki termo-uložak ili onaj uobičajeni, kruti, protektor od neke gume-plastike šta ti ja znam?

I vreća me zanima...Ako ti nije problem, baci na forum samo informaciju o temperaturi komfora i minimalnoj temperaturi pa se čujemo za dalje.

Termo su protektori...znaci da zastite kolena od zime...jako prakticna stvar za hladnije dane...pogotovu kad pocnu kolena ujutru da skripe :D

Za vrecu cu da pogledam...ne znam napamet tip, iz Svedske je vreca...pogledacu...ali kol'ko se secam - jako je topla u odnosu na masu, ali nije za minus temperature....kad dodjem kuci - pogledacu...

• Zainteresovan, 457 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025)

Termo su protektori...znaci da zastite kolena od zime...jako prakticna stvar za hladnije dane...pogotovu kad pocnu kolena ujutru da skripe :D

Za vrecu cu da pogledam...ne znam napamet tip, iz Svedske je vreca...pogledacu...ali kol'ko se secam - jako je topla u odnosu na masu, ali nije za minus temperature....kad dodjem kuci - pogledacu...

Ok. Za vreću čekam za informaciju, a protektore bih došao da pogledam i najverovatnije ispazarim. Čujemo se u toku dana.

Ok. Za vreću čekam za informaciju, a protektore bih došao da pogledam i najverovatnije ispazarim. Čujemo se u toku dana.

Najbolje da svratis veceras, kuci sam posle 19h (ako ti nisi malopre zvao i rekao da ces doci sutra za rukavice :D ) i ujedno da pogledas i vrecu.

Pozdrav :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja