ivanf 11 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim volan za motor? Konkretno za x-road, ali kapiram da su standardni. Gledao sam u Guevari, imaju samo neke karbonske od 60 i kusur €, a ne bi baš tolko para da bacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tvojim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 19, 2009 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan cekiraj ovo! http://moto-berza.com/ponuda.php?id=45461&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-Guvernale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tvojim? Ma burazer se skršio pa je iskrivio volan i onu papučicu na kojoj držiš nogu. Papučicu sam korigovao čekićem i sad je ko nova. Volan sam u principu ispravio da može da se vozi, ali bi ga ipak zamenio ovaj kineski nije ni za ... zextreme, thanx za info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...