hellena 60 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Tema za ovaj krug takmičenja je "BOJE". Budite dobri kao i u prošlom krugu pa pošaljite puuuuno fotografija. Potrudite se. Tema je opširna, samim tim imate puno prostora da budete kreativni. MOLIM SVE UČESNIKE DA PRE SLANJA FOTOGRAFIJA PROČITAJU PRAVILA TAKMIČENJA. One fotografije koje ne budu u skladu sa pravilima neću priznavati. Rok za slanje fotografija je na vaš zahtev produžen. Imate 15 dana da izradite i pošaljete fotografiju. To je više nego dovoljno. Dakle, rok za slanje je 2.12.2009. u 20:00h. Fotografije šaljite na bjb.photo@gmail.com Rok za glasanje je takođe promenjen i odsad će trajati 5 dana. ŽELIM VAM PUNO SREĆE! P.S. Ne čekajte poslednji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Nebi bilo lose da se uvede report o pristiglim mail-ovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...ludilo mašina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Posl'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan posto se rok za slanje poklapa sa mojom registracijom, mislim da ce biti boja novca 15.000, mlogo brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam poslao fotografiju za takmicenje. Nadam se da je stigla gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Molim Predraga Savića da mi ne šalje FW na e-mail za takmičenje, zajedno s tim dolazi i gomila spamova!!! Na ovaj mail šalju se isključivo fotografije za takmičenje!!! Vlilis i ben10 vaše fotografije su stigle, ali su bile u spamovima opet, iskopala sam ih, biće okačene. MOLIM VAS DA NE ŠALJETE SPAMOVEEE!!! Očistite kompjutere od virusa radi vas i drugih. Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan PICASOO nisi smanjio fotografiju. Ovog puta ću ja to uraditi, ali molim da ne moram to da radim i sledeći put. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Kako cemo da glasamo ovaj put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Po jedan glas, nema puno fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Poslao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...