vlilis 72 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ... jer kazu slika vrijedi 100 rijeci. Ne 100, nego 1000, a ove tvoje barem 2000. Ovo izgleda fenomenalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
menso 0 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika sa Vranice, zimi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Super slike, ma ja sam se zaljubio u Vranicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 15, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ... Sunce ti kalaisano. :o Moram da bacim mali off, vezano za Vakuf ( temu je i postavo OFF, a mašin su off... ) Hvale se Englez, Francuz i Mujo ko ima naj "alatku". Kaže Englez : Ima Džon iz Lodona 29 cm. ......Francuz :... Žak iz Pariza... 32... ..........Mujo: Ma nije to ništa - Haso iz Donjeg Vakufa ima 42 cm. E sanite malo, mi sva trojica slagasmo debelo, hajde da budemo iskreni. Ipravlja se Englez: Pretjerao sam... Džon ima samo 19... ;D .............Erancuz : .....Žak... samo 22... ;D ....Mujo: Jebi ga i ja sam slagao... Nije Haso iz Donjeg Vakufa - nego iz Gornjeg. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Није ни из Горњег, него из Скендер Вакуфа! Или из Кулен Вакуфа... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://enduro-experience.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Extrem 0 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam tu privilegiju da i sam budem jedan od ucesnika ove enduro voznje..sta reci sem da jedva cekam da se ovaj dozivljaj ponovi sledece godine...ako ne vec i ove...Jos jednom sve pohvale nasim domacinima iz Vakufa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam tu privilegiju da i sam budem jedan od ucesnika ove enduro voznje..sta reci sem da jedva cekam da se ovaj dozivljaj ponovi sledece godine...ako ne vec i ove...Jos jednom sve pohvale nasim domacinima iz Vakufa. Jel ides sa nekim, solo, jel moraju grupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelepo, nego kako se drzao taj DT? Sve vise mi se mota po glavi ideja da ga pazarim, jos kad vidim ovakve voznje, sve sam mu blizi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan http://enduro-experience.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Ljudi su moji prijatelji ,mozemo na ljeto kod njih ;)problem je tvoja kamila ,nije bas za tu voznju ,ali oni zato iznajmljuju prave ;D motore pa mozemo gore! Inace imaju i smjestaj ,garaze i ostalo ,ali je obicno u sezoni puno stranaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelepo, nego kako se drzao taj DT? Sve vise mi se mota po glavi ideja da ga pazarim, jos kad vidim ovakve voznje, sve sam mu blizi Slab je DT za ove stvari uzmi sebi nesto vece i uzivaj u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://enduro-experience.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Ljudi su moji prijatelji ,mozemo na ljeto kod njih ;)problem je tvoja kamila ,nije bas za tu voznju ,ali oni zato iznajmljuju prave ;D motore pa mozemo gore! Inace imaju i smjestaj ,garaze i ostalo ,ali je obicno u sezoni puno stranaca. Kamila je do Vakufa i nazad, a tamo nas valjda cekaju motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://enduro-experience.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Ljudi su moji prijatelji ,mozemo na ljeto kod njih ;)problem je tvoja kamila ,nije bas za tu voznju ,ali oni zato iznajmljuju prave ;D motore pa mozemo gore! Inace imaju i smjestaj ,garaze i ostalo ,ali je obicno u sezoni puno stranaca. Kamila je do Vakufa i nazad, a tamo nas valjda cekaju motori Kad malo bolje pogledam slike rekao bih da smo i gore terene prolazili sa nasim kamilama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uze mi rec iz usta, al reko ajde necu vecito da kenjam ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Decembar 24, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom čitam i divim se. Čovek je živ dok ima želju. Ima želju dok je mlad. Mlad je dok se igra. A vi to upravo radite. Igrate se i uživate... Želim vam još puno ovakvih tura i vozanja... pozz... p.s. Bogami ono spuštanje niz brdo ne izgleda uopšte naivno... :o:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan http://enduro-experience.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Ljudi su moji prijatelji ,mozemo na ljeto kod njih ;)problem je tvoja kamila ,nije bas za tu voznju ,ali oni zato iznajmljuju prave ;D motore pa mozemo gore! Inace imaju i smjestaj ,garaze i ostalo ,ali je obicno u sezoni puno stranaca. Kamila je do Vakufa i nazad, a tamo nas valjda cekaju motori Kad malo bolje pogledam slike rekao bih da smo i gore terene prolazili sa nasim kamilama? Jesi siguran? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://enduro-experience.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Ljudi su moji prijatelji ,mozemo na ljeto kod njih ;)problem je tvoja kamila ,nije bas za tu voznju ,ali oni zato iznajmljuju prave ;D motore pa mozemo gore! Inace imaju i smjestaj ,garaze i ostalo ,ali je obicno u sezoni puno stranaca. Kamila je do Vakufa i nazad, a tamo nas valjda cekaju motori Kad malo bolje pogledam slike rekao bih da smo i gore terene prolazili sa nasim kamilama? Jesi siguran? ;D Jesam ako se izbaci disciplina preskakanje balvana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Extrem 0 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odg za KEPO Sto se tice organizacije mi obicno idemo na poziv nasih prijatelja i Vakufa,ekipa nas trojic, motore na prikolice i tamo je gass...e sad postoji jos jedna varijanta .. vas par se najavi tamo ekipi,pa da se iznajme motori (obicno KTM) mislim da je oko 100e dan plus gorivo i ima vodic sto vas vodi na Vranicu,tako da je i to jedna od varijanti ali malo manje privlacnija zbog tog troska koji nije bas ni mali...sto se tice samo Vranice i Raduse dosta toga se moze obici i sa obicnim enduro motorom i prilicno uzivati,bez nekog veceg napora...ja i offroad na proljece idemo ponovo gore da vozimo,ali ovaj put na motorima koje cemo voziti i tamo...tako da,ko je za voznju dobro je dosao da nam se pridruzi...DOZIVLJAJ JE STVARNO JEDINSTVEN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odg za KEPO Sto se tice organizacije mi obicno idemo na poziv nasih prijatelja i Vakufa,ekipa nas trojic, motore na prikolice i tamo je gass...e sad postoji jos jedna varijanta .. vas par se najavi tamo ekipi,pa da se iznajme motori (obicno KTM) mislim da je oko 100e dan plus gorivo i ima vodic sto vas vodi na Vranicu,tako da je i to jedna od varijanti ali malo manje privlacnija zbog tog troska koji nije bas ni mali...sto se tice samo Vranice i Raduse dosta toga se moze obici i sa obicnim enduro motorom i prilicno uzivati,bez nekog veceg napora...ja i offroad na proljece idemo ponovo gore da vozimo,ali ovaj put na motorima koje cemo voziti i tamo...tako da,ko je za voznju dobro je dosao da nam se pridruzi...DOZIVLJAJ JE STVARNO JEDINSTVEN Kepo ti neces tamo sam jel tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je do malog nesporazuma ,ja i kepo smo pricali o voznji sa kepovog linka ,a ne voznji off roda-a i Extrem-a!To nisu isti tereni iako je ista planina. @TA96 prerano si se obradovao ,ovamo TA moze samo kad se rasklopi u dijelove i onda ga tako preneses dokle hoces ,pa ga opet sklopis;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je do malog nesporazuma ,ja i kepo smo pricali o voznji sa kepovog linka ,a ne voznji off roda-a i Extrem-a!To nisu isti tereni iako je ista planina. @TA96 prerano si se obradovao ,ovamo TA moze samo kad se rasklopi u dijelove i onda ga tako preneses dokle hoces ,pa ga opet sklopis;) A ja sam mislio na ovo voznju sto Extrem planira koliko sam razumeo sa KLE-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Extrem 0 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok...ako je doslo do nesporazuma,mislo sam da je mene Kepo pitao...da li idemo tamo u grupi ili moze i solo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
menso 0 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovamo terena gdje nosis motor na sebi pa ko voli neka izvoli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo ti neces tamo sam jel tako Dje sam, pa sam ni u ispovedaonicu ne idem ;D Sreca te imamo drugare u Bosni, pa mozemo da se posecujemo. Malo oni ovamo, pa mi onamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...