FTW! 377 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Molim vas, da mi preporucite najbolju Integralnu kacigu do 250e... Meni je, za sada, favorit HJC FG-14 TARGET MC1 Mat Crvena Kakva je ova kaciga? Vidim da sada kosta 199e, sto mi se uklapa u budzet... Hvala unapred! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 15, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan probaj potraziti u trazilici,pisalo se o njoj nekoliko puta,sve u svemu,dobra kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj potraziti u trazilici,pisalo se o njoj nekoliko puta,sve u svemu,dobra kaciga Hvala za odgovor! Idem da trazim.... Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan dodaj jos 30e i uzmi suomy vandal, ako ne, onda uzmi marushin ili hjc, koliko znam sad je ben spies replika na snizenju oko 250e, ne znam koji je to model..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan dodaj jos 30e i uzmi suomy vandal, ako ne, onda uzmi marushin ili hjc, koliko znam sad je ben spies replika na snizenju oko 250e, ne znam koji je to model..... Hvala za info! Inache, jel bi mogao neko da mi izlista najpopularnije Integralne kacige u cenovnom rangu 200-250e? ( i uz svaku kacigu kraci koment?) Hvala! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI Raid II = oko 25000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan integralna?da li se to jede?hiihhih...da dash za lebac 250E? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI Raid II = oko 25000 din. Hvala! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan integralna?da li se to jede?hiihhih...da dash za lebac 250E? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 15, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh na sniženju hjc hq1 koju nosi Ben Spies za 260e, proveri da li je i dalje ista cena. Mislim da nema bolje ponude jer je ta kaciga bila preko 40k dinara pre sniženja, a trokompozitna i karbonska je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan karbonska?ja imam stap za pecanje od karbona al moram da vodim rachuna(rekli mi da kad grmi-da ce me udariti grom) ne znam dal vredi toliko zbog toga...shtap je barem koshtao 800din.znash kako lagan?...za kedere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh na sniženju hjc hq1 koju nosi Ben Spies za 260e, proveri da li je i dalje ista cena. Mislim da nema bolje ponude jer je ta kaciga bila preko 40k dinara pre sniženja, a trokompozitna i karbonska je. Hvala kolega iz Vast-a! ;D Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih kupio ni jednu dok je ne probam i držim na glavi bar 10 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
photorampage 0 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycle.com/products/scorpion-exo1000-helmet-review-78683.html Scorpion EXO 1000 Savrseno lezi i ima brdo dobrih detalja, redovna cena 300e al je ima na popustima za 200e po inostranstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih kupio ni jednu dok je ne probam i držim na glavi bar 10 min. To se podrazumeva! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycle.com/products/scorpion-exo1000-helmet-review-78683.html Scorpion EXO 1000 Savrseno lezi i ima brdo dobrih detalja, redovna cena 300e al je ima na popustima za 200e po inostranstvu. Hvala! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar prodaje nove SHOEI RF-1000 po 230e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo trenutno najblja ponuda, odonos cena, kvalitet http://www.motooprema.eu/proizvodi/kacige/integralne/hjc/fg15_elbowz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem Shark RSF3 od 19000 mat crna do 25000 smoke. Treba je staviti na glavu i videti razliku. MaxMoment - Karadjordjeva - Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na predlozima!!! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih uzimao za sebe uzeo bih Nolan N85....samo je pitanje da li ima da se kupi kod nas posto je novi model,a sto se cene tice nije sigurno vise od 250e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo trenutno najblja ponuda, odonos cena, kvalitet http://www.motooprema.eu/proizvodi/kacige/integralne/hjc/fg15_elbowz Mudro zboris Shonsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmotricu sve predloge. Puno hvala svima!!! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar prodaje nove SHOEI RF-1000 po 230e Original? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ja imam hjc fg15 i uzeo sam jos prosle godinei mislim da su preterali sa cenom.To ti je sve isto, fg15, zf9 i ostale.Isti kalup a druge sare i ventilacioni otvori, samo budzenje cene...Suomy ti je super a u Markos-u na AGV imas sada popuste...Pogledaj i tamo Mada iskreno, sacekaj zimu i sajam, bice dosta popusta.Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...