mishko 5 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan potrebna pomoc.gde kupiti (najpovoljnije)gume za hondu afriku,naravnao nove.hvala.pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan najjeftinije su mitas, set oko 100e, a posle toga continental, dunlop... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan a gde.beograd,novi sad,adresa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Continental, Motobox Novi Sad, tel 021 679 1016, gume su na popustu 25% do 15. Decembra kao i kompletan asortiman robe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ikako možeš da se finansijski protegneš za neke bolje gume, zaobiđi Mitas. Čuo sam mnogo negativnih kritika na račun ovog proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan sve sto te interesuje oko guma, molim na PP, ne zelim da se bas reklamiram na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisapop 22 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz Motoboxa vec dva meseca cekam zadnju za Transalpa (Conti Escape130 80 17) i jos uvek nemaju. Dobice u toku zime. A meni sad treba. Ne znam da li mora da budu u paru prednja i zadnja. Vec imam prednju Conti. Ne znam gde da nadjem zadnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobice je posle 15-og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da uzmem Conti Escape Za moju Super Teneru, jel im aneko realna iskustva sa tim gumama? I zanima me, posto kontam da ja u sustini vozim jako jako malo OFF-a, vec mi je namena motora uglavnom putna, da li bih pogresio da uzmem Conti Trail Atack za Super Teneru? Na njihovom sajtu je ta guma deklarisana kao Enduro-putna, a Escape kao ON-OFF 1:1 guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobice je posle 15-og Da ali Januara 2010. teoreticaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da uzmem Conti Escape Za moju Super Teneru, jel im aneko realna iskustva sa tim gumama? I zanima me, posto kontam da ja u sustini vozim jako jako malo OFF-a, vec mi je namena motora uglavnom putna, da li bih pogresio da uzmem Conti Trail Atack za Super Teneru? Na njihovom sajtu je ta guma deklarisana kao Enduro-putna, a Escape kao ON-OFF 1:1 guma. Ako vozis samo put, uzmi ContiTrailAttack ne postoji bolja enduro putna guma . . . Ne veruj samo meni sta ti ja pisem, uveri se citajuci testove po netu i casopisima a uveri se i prakticno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 20, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis samo put, uzmi ContiTrailAttack ne postoji bolja enduro putna guma . . . Ocesh da kazesh da je dobra skoro kao Anakkee ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis samo put, uzmi ContiTrailAttack ne postoji bolja enduro putna guma . . . Ocesh da kazesh da je dobra skoro kao Anakkee ? ;D :D :D :D Naravno da je bolja, samo pogledaj sve testove enduro guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 23, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan 2 street triple, ja bih da kupim Conti Trail Attack za Afriku, ali ih nema, tj, tako kažu u Motoboxu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan 2 street triple, ja bih da kupim Conti Trail Attack za Afriku, ali ih nema, tj, tako kažu u Motoboxu. ContiTrailAttack nemamo vise u tebi potrebnoj dimenziji. Snizenja su cuda, velikom brzinom je otislo dosta robe - "ko pre devojci . . ." Guma napr. ima jos dosta ali dimenzija u kojima se ti ne nalazis . . . TrailAttack dolazi posle nove godine, kao i sve ostale dimenzije koje nam se traze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...