Boan.constrictor 1 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram posle nove da odem da pazarim celokupnu opremu u loisu u Becu,nadam se da ce i tada biti nekih popusta,a dvoumim se izmedju ove dve marke.Probiker ima dosta povoljnih stvari,ali neznam kakvog je kvaliteta...Ako neko ima nesto od ove opreme neka mi napise kakva je i vredi li se uzimati.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam Probiker Traveler čizme i Probiker rukavice, letnje. Za Vannuci ne znam ali Probiker ti spada u niskobudžetnu opremu.Meni je ovo prvi motor i prva oprema tako da ja stvarno nisam mogao naći manu.Čizme se malo neudobne za neko duže hodanje, rukavice su malo krute prvih nekoliko dana...Kad sve to legne na svoje mesto dobijes dva prilično fina komada opreme koja mogu lepo da te posluže ako nemaš bas velika očekivanja.A sad najlepše, cena...Mene su čizme i rukavice zajedno koštale 70e! Za te pare ne smem ni jedan jedini put da se požalim! Sada je cena za to dvoje oko 90e, nisu vise na popustu. E da, rukavice su baš letnje, kože je na prstima "izbušena" ( mislim da se to zove mesh) tako da ispod 15 stepeni zaboravi na njih.Al zato po vrućini rade posao celo leto ih nisam skidao. Generalno, ako hoces prosecnu opremu po pristojnoj ceni kupi.Moj savet, posto vec ides sam u Louis prekontrolisi sve popuste, često se nadje nešto za smešne pare.Ja sam uzeo Held Sakai za 50e na popustu sa 130e! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je glupo porediti ove dve firme....probiker je mnogo mnogo ispod vanucija. ako ne i najgora marka u louisovom katalogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan videces uzivo razliku izmedju ova 2 proizvodjaca... ne znam,ja bih osim vanucci opreme pogledao i streetfighter takodje. inace daleko od toga da je probiker nekvalitetan,taman je koliko para toliko i muzike...negde cak i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa gore napisanim postovima,medjutim , iz godine u godinu primecujem rast kvaliteta prbiker opreme. Kako kvaliteta tako i estetskog momenta. Jakne i kombinezoni od koze postaju izrazito estetski prihvatljivi. E,sad razlika u ceni ogleda se u razlici kvaliteta u koristVanuccia,naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam dosta opreme od probajkera i mogu ti reci da nikada vise necu nista do njih kupiti,a u svakom slucaju bolje ikakva negi nikakva oprema i ona ce te zastiti,sa ovim iskustvom uzeo bih vanuci opremu tako ako ti pare nisu problem uzmi vanuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i jedno i drugo isti ljudi siju... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ste ih probali pa znate...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan I treci....... Nego bolje uzmite firmiranu jaknu od najlona sa jadnim protektorima....zastitice Vas njen brend....lol...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_4086fe0d6836b003aaa80eafb2d4f42bdc/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=100&wgr=772&list_total=21&anzeige=0&page=1&artnr_gr=207076 oprostiet sto upadam ,moze li mi neko reci jel ovo samo jakna ili i pantalone komplet posto mi nesto mala cijena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti link, ali ako je šifra proizvoda ovo 207076 onda je ovo samo jakna koja košta 250e na popustu. Verovatno si pogresio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni link radi ,jeste 250 e pa pretpostavio sam da je samo jakna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Obilazio sam kod nas prodavnice moto opreme i cene su stvarno "pristupacne"..... Ovo je toliko nekvalitetno da ga se grozim izgleda da mu je najveca mana sto pise Probiker...a usput Vanuchi nije nista bolji...isto S.... lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan imam probiker kacigu,ali nisam nešto ekstra zadovoljan sa njom,ali zato imam streetfighter kožnu jaknu i mogu vam reći da je odlična,a vanuči je vanuči,mada ime ne čini kvalitet,ali streetfighter nema čega da se stidi pored vanučija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Neznam ko je ovde normalan a ko nije....pa gledate li vi oglase (jakne, pantalone) sta se sve prodaje ...izakano i iznoseno i ko zna koliko staro cak nije ni firmirano za pare za koje mozes kupiti PROBIKER kombinezon nov novcijat...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Decembar 7, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Činjenica je da su i probiker i vanucci Louisovi brendovi i verujem da su sličnog kvaliteta. Meni su se probiker kožne rukavice raspale nakon godinu dana a koštale su 60e i nisu bile medju jeftinijima, kako bi se ponašale vanucci neznam ali predpostavljam isto jer ih verovatno ista fabrika pravi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan po meni vanuci uopste nije losa marka ,i koliko mi se cini ne moze se porediti sa probikerom ,a ako isto kosta ja ne bih razmisljao ,ali mislim da je vanuci dosta skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Činjenica je da su i probiker i vanucci Louisovi brendovi i verujem da su sličnog kvaliteta. Meni su se probiker kožne rukavice raspale nakon godinu dana a koštale su 60e i nisu bile medju jeftinijima, kako bi se ponašale vanucci neznam ali predpostavljam isto jer ih verovatno ista fabrika pravi.... Mislim da grešiš kad izjednačavaš kvalitet probiker i vanucci. Imam iskustva sa opremom oba proizvođača i tvrdim da je Vanucci kvalitetniji. Vanucci nije Louis-ov brend kao što nije ni Rukka koja se prodaje u Louis-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam par puta Probiker-ove stvari i nesto mi to nije izgledalo kako treba. Opet, primetio sam na forumu da CHARUGA bas voli i nosi taj brend, i uvek sam se pitao kako to da stari lisac koji puno vozi pravi takav izbor. Pre nekog vremena sam slucajno sreo bajkera koji je malo pre toga imao udes. Ispricao mi je sta se desilo (http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43017.0). Na sebi je imao Probiker kombinezon i cizme. Video sam da je oprema odradila svoje i setio sam se CHARUGA-e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Decembar 8, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Činjenica je da su i probiker i vanucci Louisovi brendovi i verujem da su sličnog kvaliteta. Meni su se probiker kožne rukavice raspale nakon godinu dana a koštale su 60e i nisu bile medju jeftinijima, kako bi se ponašale vanucci neznam ali predpostavljam isto jer ih verovatno ista fabrika pravi.... Mislim da grešiš kad izjednačavaš kvalitet probiker i vanucci. Imam iskustva sa opremom oba proizvođača i tvrdim da je Vanucci kvalitetniji. Vanucci nije Louis-ov brend kao što nije ni Rukka koja se prodaje u Louis-u. Rukka je firma za sebe, ali se prodaje I PREKO louisa. A ako mi nadješ adresu ili sajt vanucci-ja svaka ti dala..... I dalje ti tvrdim da su oba brenda Louisova a moguće da su pojedini modeli u oba brenda boljeg a pojedini lošijeg kvaliteta, u krajnjoj liniji sam matreijal i kompleksnost izrade diktiraju cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ...u krajnjoj liniji sam matreijal i kompleksnost izrade diktiraju cenu... Upravo tako, dovoljno je pogledati materijale od kojih je napravljen Vanucci i biće jasno da se radi o kvalitetnoj opremi. U skladu sa tim je i cena tako da se može izvući zaključak koja od ove dve firme proizvodi kvalitetniju opremu. Kako imam iskustva sa opremom oba brenda, znači da ne predpostavljam, ponoviću da je Vanucci kvalitetniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da stvarno imate iskustva samo da mlatite praznu slamu........zaista neznam zasto se nerviram u zadnje vreme citajuci postove ljudi o motorima na koje nisu seli....o opremi koju nisu probali itd...itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate neznam zasto se neslazessa tidjim iskustvom ili misljenjem ili oces da ako ti imas probiker svi misle da je najbolji. po meni ako nista drugo vanuci na oko izgleda 30 puta bolje od probikera ,probiker se iz aviona vidi da je jeftina oprema . e sad slazem se da je probiker najbolji odnos cijena - kvalitet . ali vanuci mi je nekako vise u rangu nekih jacih marki tipa SIDI ili lapine star. evo jedan primjer odijelo probiker kosta 200e a vanuci 600e ,i ja se neslazem sa tim da je vanuci 3 puta bolji ali da je bolji sigurno jeste i to mnogo. po meni ako imas pare ne da se ne bih razmisljao ,nego bih odma uzeo vanucci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao da je najbolji......pun mi je vise k.... glupih komentara...ja pricam tj. pisem da ga nosim na putu non stop isti je kao i prvog dana....kosta smesno i nezelim da ga poredim sa nekim firmama koje su 3 x skuplje posto ih pravi ista fabrika u kini....vecina Vas ovde prica o stvarima koje je videla na slikama a ne iz licnog iskustva e to me nervira....zato sto pokusavate jevtinu a solidnu stvar da omalovazavate a niste koristili...da vam je neko na isti takav kombinezon prisio etikete Dainese ili Sidi ili neznam vec sta onda bi bio "do jaja"...i ako nisi ukapirao pokusavam da apelujem na ljude da bolje da nose ovu opremu nego nikakvu cekajuci da kupe extra firmiranu opremu.... a mnogi ovde sire parole tipa ovo nevalja zato sto je jevtino...i kupi samo ono sto je skupo... U stvari zabole me sta ce ko da misli......posto Vas vecinu i onako neinteresuje necije iskustvo...nego drljate ovde po forumu rekla-kazala.....nastavite kako god hocete i nosite sta god hocete..... Verovatno ce se i ovaj forum pretvoriti u komercijalu kao i pojedini Moto casopisi kod nas i valjace samo ono sto se tu i reklamira....a sve ostalo je krs.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam par puta Probiker-ove stvari i nesto mi to nije izgledalo kako treba. Opet, primetio sam na forumu da CHARUGA bas voli i nosi taj brend, i uvek sam se pitao kako to da stari lisac koji puno vozi pravi takav izbor. Pre nekog vremena sam slucajno sreo bajkera koji je malo pre toga imao udes. Ispricao mi je sta se desilo (http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43017.0). Na sebi je imao Probiker kombinezon i cizme. Video sam da je oprema odradila svoje i setio sam se CHARUGA-e. Eto ovo nisam ni video...upravo o cemu pricam bolje ovo nego leprsava jaknica.....i cudi me kada je toliko sranje kako je odradilo posao????? Nemojte da mislite da nebih i ja jedan kombinezon os 1000-2000 eura ali posto nemogu da ga priustim sebi a drago mi je moje dupe...necu da nosim leprsavu jaknicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...