Lazić 129 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I, jesi se raspitao kako da dodjes do kopije tog izvestaja...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I, jesi se raspitao kako da dodjes do kopije tog izvestaja...? Kopiju izvestaja imam, ali kopiju zapisnika nemam, poslat je u tuzilastvo. Predpostavljam da ce mi ga pokazati kad dodjem na sud, a to ce da potraje izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I, jesi se raspitao kako da dodjes do kopije tog izvestaja...? Kopiju izvestaja imam, ali kopiju zapisnika nemam, poslat je u tuzilastvo. Predpostavljam da ce mi ga pokazati kad dodjem na sud, a to ce da potraje izgleda Sta cekas, sa tom kopijom sto imas u osiguranje... I sa opravdanjem od lekara... ;D ...TRCI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I, jesi se raspitao kako da dodjes do kopije tog izvestaja...? Kopiju izvestaja imam, ali kopiju zapisnika nemam, poslat je u tuzilastvo. Predpostavljam da ce mi ga pokazati kad dodjem na sud, a to ce da potraje izgleda Sta cekas, sa tom kopijom sto imas u osiguranje... I sa opravdanjem od lekara... ;D ...TRCI... Isao sam u osiguranje i snimio stetu i bili su i vise nego korektni. Problem je sto na osnovu izvestaja ne mogu proceniti ko je kriv pa su poslali depesu trecem sudu da im posalje kopiju zapisnika, skice i izjave svedoka na osnovu koga bi utvrdili krivicu. To moze da potraje par meseci zato sto zapisnik jos nije stigao iz policije u tuzilastvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da se raspitas u tuzilastvu, koliko otprilke to traje, a ovi iz osiguranja bi trebalo da posalju i njima depesu, mada mislim da ne traje previse dugo, tipa mesec, dva... jebes ovu drzavu...svuda cekanje o tudjem trosku, kao kad mi lik iz opstine doneo kompjuter na servis, pa bi da je popravljen juce, ja mu rekao: A jel vi u opstini za juce resavate predmete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da se raspitas u tuzilastvu, koliko otprilke to traje, a ovi iz osiguranja bi trebalo da posalju i njima depesu, mada mislim da ne traje previse dugo, tipa mesec, dva... jebes ovu drzavu...svuda cekanje o tudjem trosku, kao kad mi lik iz opstine doneo kompjuter na servis, pa bi da je popravljen juce, ja mu rekao: A jel vi u opstini za juce resavate predmete... Osiguranje je vec njima poslalo depesu medjutim, mesec do dva dana treba da prodje da bi zapisnik iz policije dosao u sud! Pa onda jos ko zna koliko da oni nadju tu depesu i posalju zapisnik u osiguranje! Ma ja cu ici u sud posle mesec ipo dana od udesa da ih pitam da li su poslali osighuranju. Da me nije ovaj matori povredio mozda bi se sve vec zavrsilo, ovako ima da se nacekam, strasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna dopuna: svedok i ja smo dali izjavu policajcu koji me je posetio u urgentnom centru i on je rekao da ce nas mozda kontaktirati telefonom, medjutim niko od nas tu izjavu nije podpisao niti nam je pandur rekao da treba. Od nekih ljudi sam cuo da cu prvo morati da idem na sud, pa ponovo da dajem izjavu i da je potpisem pa tek onda ce zapisnik moci da se posalje osiguranju. Ako je neko imao udes sa telesnim povredama molim Vas nek pojasni malo. Hvala, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje: Da li je osiguranje u obavezi da isplati stetu pre okoncanja krivicnog postupka na osnovu za pisnika ili to ikljucivo zavisi od njih samih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li moraju, ali iz licnog iskustva, uzmes kopiju zapisnika, ides u osiguranje, i obicno oko 5-15 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako je cista situacija recimo neko ti oduzeo prvenstvo...........i svi se slazu onda ti odma isplate posle njihove procene....moze i taj izazivac da se neslaze ali ako je on meni presekao put nema on sta da se slaze ili NE jasno je da on gubi i tu je osiguranje FER.... Ako je nejasno onda sud odredjuje ko je kriv....jer ko kome da isplati ako se nazna ko je kriv?????? a osiguranje postupa po odluci suda koji je merodavan kad je necista situacija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je cista situacija recimo neko ti oduzeo prvenstvo...........i svi se slazu onda ti odma isplate posle njihove procene....moze i taj izazivac da se neslaze ali ako je on meni presekao put nema on sta da se slaze ili NE jasno je da on gubi i tu je osiguranje FER.... Ako je nejasno onda sud odredjuje ko je kriv....jer ko kome da isplati ako se nazna ko je kriv?????? a osiguranje postupa po odluci suda koji je merodavan kad je necista situacija.... Po meni je moja situacija cista, mozda po njima nije, pa ce da cekaju sud a to ce da se zavrsi ko zna kad! U tom slucaju ja treba da cekam recimo godinu dana dok sud presudi, a sta da radim sa motorom tih godinu dana ako nemam novaca da ga popravim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna dobro advokata koji nece uzeti puno a da radi na procenat nakon realizacije dogovora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je cista situacija recimo neko ti oduzeo prvenstvo...........i svi se slazu onda ti odma isplate posle njihove procene....moze i taj izazivac da se neslaze ali ako je on meni presekao put nema on sta da se slaze ili NE jasno je da on gubi i tu je osiguranje FER.... Ako je nejasno onda sud odredjuje ko je kriv....jer ko kome da isplati ako se nazna ko je kriv?????? a osiguranje postupa po odluci suda koji je merodavan kad je necista situacija.... Po meni je moja situacija cista, mozda po njima nije, pa ce da cekaju sud a to ce da se zavrsi ko zna kad! U tom slucaju ja treba da cekam recimo godinu dana dok sud presudi, a sta da radim sa motorom tih godinu dana ako nemam novaca da ga popravim? Meni se desilo dva puta, da mi osiguranje, isplati stetu, a slucaj se vuce po sudu jos dve godine... Imam dobrog prijatelja advokata, malo slabije cuje, ali je sjajan covek, a jos bolji advokat...pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni mi molim te kako si naplatio stetu u slucaju da je zena koja teje udarila priznala da je kriva i otisla u wiener? Da li i je potreban i zapisnik ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na osnovu cega osiguranja racunaju da li je vozilo u totalnoj steti? Ako neko moze da pojasni bilo bi lepo. Konkretno me interesuje iznad kog iznosa opravke osiguranje priznaje totalnu stetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...