ts.marko 26 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan akcija!!!!!! U toku sledeca 3 dana cena 1450. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor vidi se da je ocuvan jel prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jel ide na ime kupca sa tom cenom + registracija jel ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da motor jos nije prodat, ljudi ja sam ga probao i odlican je, samo sto sam ja "kratak" pa mi ne odgovara. Sretno sa daljom prodajom, ko ga kupi nece se pokajati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan mozda neko i hoce al uvek fali j....... 500 ili 1000 evra :-\ :-\ :-\ :-\ izvinte za off :- :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze jel te zanima mozda dobar gpz 500s uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Decembar 12, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan nazalost neodgovara mi nikakva zamena.pozdrav!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Vazi drug,svaka roba ima svog kupca samo polako prodacese malo je besparica al nebrini bice sve ok,zelim ti brzu prodaju i da pazaris jos ljucu makinu,pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da te negde u martu 2010 zovnem, kad finansisku konstrukciju uklopim u tvoju cenu od 1500. Naravno ukoliko ga do tad ne prodas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Predhodni trodnevni popust prosao. Cena vracena na 1600.-evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se KLE. Moze li zamena za Intruder? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat! Lock please Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece... Samo da se javim sa novim izgledom Markovog KLEa... ;D ;D ;D [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor jeli za prodaju,dajem 1850 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...