ts.marko 26 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KLE 500 u odlicnom stanju. Motor je presao 32500, godiste 1996. Ima grejace rucica, IXS kofer. Stavljene nove gume. Promenjeno ulje i filter. Cena 1690.-e Telefoni 060/0 713 887 i 062/ 866 52 41. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Moze li zamena za Intruder 750? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena- 1600e. Hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel Registrovan? Pozdrav Aleksandar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Nije registrovan, tek pre par dana je stigao iz CH. Ocarinjen je i placen je porez. Ako si ozbiljan kupac, pogledaj motor, pa cemo da se dogovorimo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazi motor i jel moguce da se pogleda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan motor se nalazi uTrsteniku i moze se videti svakog dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Trstenik na Mlavi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan ne,Trstenik na moru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan Znam,Trstenik je pored Osaonice,nego Marko pusti neozbiljne kupce,Dolazim u nedelju da vidim motor.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan danas promenjene svecice.cena 1600 e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imash pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan za pobesnelog max-a.puno ti je sanduce.zamena me nazalost ne interesuje,samo kes.pozdrav!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan tsmarko cini mi se dobra ti ta kava, da li bih mogla ja to da vozim sa 173cm. kolika je visina sedista? jel moze neki popust za kes? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan visina sedista za tebe odgovara.samo ne znam,motor nema air bag i to ce biti problem??????????????????????????????????????????????????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep, kad bih mogao da dodjem da ga vidim, ozbiljan sam kupac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan mozes da dodjes da vidis, ali imam jednu potencijalnu musteriju iz Novog Sada, pa moram njega da sacekam da mi se javi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi sefe. Imas moj broj tel. na PP pa se javi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan e, kad mogu da dodjem da vidim motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan visina sedista za tebe odgovara.samo ne znam,motor nema air bag i to ce biti problem??????????????????????????????????????????????????? nema problema ugradicemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam isiti uvezen pre pola godine iz Francuske!!! za mene najbolja kombinacija boja crno crvena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 23, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Kako si zadovoljan sa KLE-om? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam video motor probao ga i odlican je. Problem je sto sam ja visok 168cm pa mi je malo nezgodno kad treba da stanem ( 'vatam prsticima:)) Ko ga bude kupio ima slatko da se navozi! Sretno s prodajom!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam odsutan, odgovorio sam svima na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Cena skinuta na 1550.-evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...