Zoltan 583 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Sprinta 2008g registrovan do 10.6.2010g. Uradjen servis pre 200km. Zamenjeno ulje i svecice, stelovani ventili i karburator. Gume napunjene ULTRASEAL TIRE LIFE EXTENDER. Motor je na moje ime. Da napomenem bisage su razlicite, tj. jedna je presvucena kozom. Cena 900e Tel: 063/280-063 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 14, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj motor u garazi pre neki dan, izgleda k'o nov. A i lepo ide i sa i bez suvozacice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce.Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor uzivo Bas atraktivan i lep motorin Zoltane, sta posle Princa? Koja makina je u planu? Srecno s prodajom! :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide i tank torba sa njim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da ti nemas kojim slucajem belu kacigu? video sam lika na uscu pre neki dan, isti motor, bela kaciga i veoma lep zvuk, najezio sam se... moracu i ja mog princa da malo prepakujem sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi u obzir neka zamena uz tvoju doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ne dolazi u obzir a oko cene moze da se pregovara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14395 Napisano Novembar 19, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce, imao sam slican, sadasnji vlasnik je prezadovoljan. nadam se da ce biti i buduci vlasnik ovog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za neki jeftiniji skuter 50cc! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Ova kaciga uopšte, ali nikako, ne ide uz taj motor, pokušaj da ga fotografišeš bez kacige, pa ce i prodaja ići bolje...garant...pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 26, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uputio sam jednog poznanika na oglas, nema internet, mozda ce te zvati ovih dana. Sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slika, pa ako neko ima ponudu ??? 063/280-063 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je tank torba na prodaju i koja je cena? Koja je ovo tank torba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Moze i torba ali samo uz motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...