V.G. 6 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko iskustva sa skorootvorenim servisom Milosa Milovanovica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 8, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam vlasnike, vrlo su korektni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 8, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja negde već napisah, bio tamo i pitao za cenu zamene lanca i lančanika. "Tresnuli" me sa 2-2,5 hiljade. Ja se lepo zahvalio. Na drugom mestu kupio i dobio besplatnu zamenu uz to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Bio. Vulkanizerska usluga. Menjao gume. Znaju posao. Korektni. Poslovni. Cene ok. Zamena unutrasnje gume, balansiranje i sve zajedno 1000 din po tocku. Mislim da je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...