Jump to content

Moto Zajednica

CB500n-enduro...

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Pozdrav svim ludacima ovog sveta, a i sire... ;D

Hteo bih u skorijoj buducnosti da si kupim cb500n, ali bih voleo da je pretvorim u zderaca blata... ;D

Generalno, da li neko zna koliki prednji tocak moze na cb, da li moze da se omekani ogibljenje, i tako... :)

Naravno, ako neko prodaje, ili zna nekoga ko prodaje...ili zna nekoga ko zna nekoga, ili mu je daleki rodjak... ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2265 postova

Mislim da je najveci problem hod amortizera i kako to izvesti. Mozes ti nju verovatno da omeksas, bar sto se tice prednje viljuske, ali ces na svakoj malo vecoj izbocini i zustrijem kocenju zakucati amortizer do kraja.

• Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Moram da izguglam koliki joj je hod amortizera, mada ne planiram bas pravu kros voznju, mator sam ja za to  ;D

Gledam po ovom mom sokocalu, za skoro 2 godine koliko ga vozim, kad god sam isao bas teskim terenom, trudio sam se da idem jaako polako, jer iako je konstrukcijski 100% kros sprava, kvalitet materijala i izrade izricito zabranjuje bilo kakvo majmunisanje... >:(

Medjutim, ono sto me odusevilo kod njega je mogucnosti i subjektivan osecaj sigurnost prilikom voznje po suvom, cak i mokrom asfaltu ako nije bas klizavo, a ima najgore deformisanane, plasticne kineske kramponke... ;D Do sada sam osim njega, koji mi je prvi tocak. provozao jos ne racunajuci skutere, xt660r, tdm850, kle500, svi su daaleko skuplji i bolji, ali kinez uopste nije los... Pre nekog vremena burazer me naprzio na cb 500, a ja bi hteo da je malo prilagodim mojoj ludoj glavi ;D tj da bih mogao da skrenem sa puta kad god mi padne napamet, a ne kao burazer i mnogi, parkiraj tocak, pa pesaka... :)  Dakle, mislim da cb500 moze savrseno da posluzi... Jos sam video klip na kojoj nek lik cepa r1 kroz sumu, pa sam odlucio i kraj... :)

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Podrzavam ideju, beskrajno obozavam NEmOguce kombinacije....... ;)

Koliko sam provalio ti bi da napravis PUTNI ENDURO od njega, da mozes povremeno makadam i laksi teren.....

Mislim da je IZVODLJIVO!!!!!!

Podrzavam ideju, beskrajno obozavam NEmOguce kombinacije....... ;)

Koliko sam provalio ti bi da napravis PUTNI ENDURO od njega, da mozes povremeno makadam i laksi teren.....

Mislim da je IZVODLJIVO!!!!!!

Sa soferkom, i tri kofera, a suva tezina oko 160kg..., gume za sve terene, napred veca, i ogibljenje kao na Sitroenu... ;D

Ali R1 kroz sumu....  :D :D :D

Ne verujes...?

Sto, bas je do jaja... ;D

Naravno da nije, ali zamisli cb5600 sa at gumama, 21-18, sta bi mu falilo da malo vidi blata... ;D

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Izmišljanje tople vode ima smisla samo ako imaš viška para i vremena pa hoćeš da se zanimaš i da napraviš nešto jedinstveno. U suprotnom ne vidim nijedan razlog zašto bi motor koji je po svemu projektovan za asfalt prepravljao u nešto zašta nije namenjen i pritom dobio frankenštajna koji nije ni za asfalt ni za blato.

Nije li bolje da kupiš odmah motor koji ti treba? :)

@skijash: Osh ti da prodajes tu cebejku...?  ;D

E, da, koliko ima kila cb?

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Mozes li da se setis linka na tu temu?

POkusacu da ga nadjem ali nisam siguran. U putopisu je bio i link ka site-u kako je tekla prerada.

• Ne silazi, 6308 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

E, taj link bi bilo interesantno ispratiti, kao i njegovo putovanje naravno. Sajt je zaista ogroman pa sam te zato pitao da li imas link. Ako ne nadjes, probacu ja natenane da pretrazim forum.

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

mislim da je mnogo pametnije uzeti kle , klr , nx ili tako neshto za iste te pare a nemora da se prebudzuje , a shto se tiche ogibljenja prednja viljushka za apollo je 3000din i trouglovi mozda josh toliko novo naravno

@ Dutchman

Sta si uradio sa suzanom...?

;D ;D ;D

I, jesi je prodao...?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja