Lazić 129 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ludacima ovog sveta, a i sire... ;D Hteo bih u skorijoj buducnosti da si kupim cb500n, ali bih voleo da je pretvorim u zderaca blata... ;D Generalno, da li neko zna koliki prednji tocak moze na cb, da li moze da se omekani ogibljenje, i tako... Naravno, ako neko prodaje, ili zna nekoga ko prodaje...ili zna nekoga ko zna nekoga, ili mu je daleki rodjak... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najveci problem hod amortizera i kako to izvesti. Mozes ti nju verovatno da omeksas, bar sto se tice prednje viljuske, ali ces na svakoj malo vecoj izbocini i zustrijem kocenju zakucati amortizer do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da izguglam koliki joj je hod amortizera, mada ne planiram bas pravu kros voznju, mator sam ja za to ;D Gledam po ovom mom sokocalu, za skoro 2 godine koliko ga vozim, kad god sam isao bas teskim terenom, trudio sam se da idem jaako polako, jer iako je konstrukcijski 100% kros sprava, kvalitet materijala i izrade izricito zabranjuje bilo kakvo majmunisanje... Medjutim, ono sto me odusevilo kod njega je mogucnosti i subjektivan osecaj sigurnost prilikom voznje po suvom, cak i mokrom asfaltu ako nije bas klizavo, a ima najgore deformisanane, plasticne kineske kramponke... ;D Do sada sam osim njega, koji mi je prvi tocak. provozao jos ne racunajuci skutere, xt660r, tdm850, kle500, svi su daaleko skuplji i bolji, ali kinez uopste nije los... Pre nekog vremena burazer me naprzio na cb 500, a ja bi hteo da je malo prilagodim mojoj ludoj glavi ;D tj da bih mogao da skrenem sa puta kad god mi padne napamet, a ne kao burazer i mnogi, parkiraj tocak, pa pesaka... Dakle, mislim da cb500 moze savrseno da posluzi... Jos sam video klip na kojoj nek lik cepa r1 kroz sumu, pa sam odlucio i kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam ideju, beskrajno obozavam NEmOguce kombinacije....... Koliko sam provalio ti bi da napravis PUTNI ENDURO od njega, da mozes povremeno makadam i laksi teren..... Mislim da je IZVODLJIVO!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ali R1 kroz sumu.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam ideju, beskrajno obozavam NEmOguce kombinacije....... Koliko sam provalio ti bi da napravis PUTNI ENDURO od njega, da mozes povremeno makadam i laksi teren..... Mislim da je IZVODLJIVO!!!!!! Sa soferkom, i tri kofera, a suva tezina oko 160kg..., gume za sve terene, napred veca, i ogibljenje kao na Sitroenu... ;D Ali R1 kroz sumu.... :D Ne verujes...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sta sve ljudima nece pasti na pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto, bas je do jaja... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 8, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide prijatelju, nije ti to za to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije, ali zamisli cb5600 sa at gumama, 21-18, sta bi mu falilo da malo vidi blata... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujte NEmOguce!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja varijanta ti je da nadjes tockove i ogibljenje od nekog krosa, kao ovaj CBR iznad..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam sve vido... Definitivno interesantno izgleda - sad - koliko je upravljiv sa 200kg po takvom terenu... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 9, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Izmišljanje tople vode ima smisla samo ako imaš viška para i vremena pa hoćeš da se zanimaš i da napraviš nešto jedinstveno. U suprotnom ne vidim nijedan razlog zašto bi motor koji je po svemu projektovan za asfalt prepravljao u nešto zašta nije namenjen i pritom dobio frankenštajna koji nije ni za asfalt ni za blato. Nije li bolje da kupiš odmah motor koji ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @skijash: Osh ti da prodajes tu cebejku...? ;D E, da, koliko ima kila cb? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 9, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako imaš viška para ;D Težak oko 175 kila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto i u tome da imas nesto posebno, a da je tvojih ruku delo....... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na advrider-u putopis, tip je prepravio ER6N u enduro i njime putuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da se setis linka na tu temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan moras da napravis i neki stitnik za mosnice inace ce ih biti svuda po rezervoaru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da se setis linka na tu temu? POkusacu da ga nadjem ali nisam siguran. U putopisu je bio i link ka site-u kako je tekla prerada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan E, taj link bi bilo interesantno ispratiti, kao i njegovo putovanje naravno. Sajt je zaista ogroman pa sam te zato pitao da li imas link. Ako ne nadjes, probacu ja natenane da pretrazim forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je mnogo pametnije uzeti kle , klr , nx ili tako neshto za iste te pare a nemora da se prebudzuje , a shto se tiche ogibljenja prednja viljushka za apollo je 3000din i trouglovi mozda josh toliko novo naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja nesto iskopah : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=319441&highlight=er6n http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=171094 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=330726&page=18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ Dutchman Sta si uradio sa suzanom...? ;D ;D ;D I, jesi je prodao...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...