wulfy 196 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj popularni naked je redizajniran za 2010-tu godinu. Još uvjek nemam podatke da li su mjenjane tehničke karakteristike. Dok ne dođem do tog podatka evo prve fotografije novog Shivera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan predivno, nemam reci koliko lepo izgleda uzivo, meni jedan od najlepsih nakeda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je ta nova maska a i kombinacija boja je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kao bombona je ;D ...uvem mi se svidjala plus i ova boja sada ma super...samo je nikad nisam cuo uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan ma kao bombona je ;D ...uvem mi se svidjala plus i ova boja sada ma super...samo je nikad nisam cuo uzivo Ako prolaziš ovim krajem svrati i rešimo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa sledece sezone mozemo se druziti ...isto vazi i za tebe drugar dodji na jedan vikend da vide ljudi sta je masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...