AFRIKANAC 2 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: UB Motocikl: africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Uvezena iz svicarske, 1996 god. bez ostecenja u odlicnom stanju bez ulaganja potrebno je produziti registraciju. 48000km, imam servisnu knjigu,deklaracije o uvozu,na moje ime.Vlasnik sam. Od opreme: givi kofer 45l, givi nosaci kofera, krasch bar givi, stenderi. Gume 50%, plocice 60%, lanac 70% dobri. Cena 3800e. moguc dogovor naravno. Bez zamene tel: 064/ 819 85 60 ili pp. Pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stelt wasa 102 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: BMF F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuu brate, ovde ide puno smajlija kojima curi voda na usta.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj, ubio bih za ovaj motor... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ti presao sa njom? Da li mazes gume posle svake voznje ili je to za ovu priliku? Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AFRIKANAC 2 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: UB Motocikl: africa twin Prijavi odgovor kao problematičan odrzavana je vrhunski veruj mi, konzervirana je za zimu,, presao sam oko 3000km i besprekorna je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ti presao sa njom? Da li mazes gume posle svake voznje ili je to za ovu priliku? Pozdrav! A jel se koristi cista guscija mast ili moze i neka druga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AFRIKANAC 2 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: UB Motocikl: africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj, ubio bih za ovaj motor... ;D ;D bez ubijanja moze to na i na civilizovan nacin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vezara 2 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ima predstavu gde bih mogao da nabavim tripmaster za moju Afriku, posto se moj kompjuter pokvario... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AFRIKANAC 2 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: UB Motocikl: africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ima predstavu gde bih mogao da nabavim tripmaster za moju Afriku, posto se moj kompjuter pokvario... tesko ga nabaviti jedino ako neko prodaje delove ili da se naruci novo ali to je skupo sigurno dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vezara 2 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pa za ovih tri i po godina jos nisam nasao nekog ko prodaje Afriku u delovima... P am odlucio da primenimdrugu taktiku... Da pocnem da ubedjujem ljude koji voze afriku da im u stvari trip master uopste i ne treba nego da ga daju meni jer ce im motor tako bolje ici... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Novembar 12, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ima predstavu gde bih mogao da nabavim tripmaster za moju Afriku, posto se moj kompjuter pokvario... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44122.msg663316#msg663316 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vezara 2 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Braco, hvala ti puno, obradovao sam se kao malo dete kada sam video oglas, ali je na zalost covek odustao od prodaje afrike u delovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj neka korist, posto ti prodajes tvoj crknuti tripmaster? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vezara 2 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne prodajem je dok ne kupim ispravan... A posle cemo se lako dogovoriti... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AFRIKANAC 2 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: UB Motocikl: africa twin Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam nekog lika u svajcarskoj sto prodaje delove za sve africe, ako stupim u kontakt bice onda delova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vezara 2 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno, mnogo bi mi znacilo... Nije da ne mogu da funkcionisem bez trip mastera, ali volim da mi sve funkcionise na motoru, a pogotovo s obzirom da su skorro svi delovi originalni... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je trip master? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vezara 2 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan tripmaster je kompjuter koi na sebi ima sat, i meri predjenu kilometrazu, jako je zgodan za vodjenje evidencije kada treba sipati gorivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan aha aha, znam... samo nisam znao da se tako zove.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...