mungos 910 Napisano Novembar 7, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ovog lepotana jer mi je ćale poludeo i oće sebi da kupi TDM, pa rekoh da mu pripomognem. Samim tim može i zamena za TDM 97 i mladje godište. (ponavljam, oglas ne dajem ja, mungos, nego moj kumić Nemanja. Možete ga zvati na br. tel. 063/207-046 ili mu slati PP na bosko67) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 9, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kum je kupio TDM-a. (nek mu je sa srećom) Ajde momci.Da vidimo ponude za Princa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne pise nista o tom princu ( ni dal je registrovan, ni dal je ispravan, ni koje je godiste, ni koliko je presao, da li ima papire { mozda je i ukraden } ) - ja nudim 10 evra ! E sad ako das jos neke podatke - mozda ponudim i vise ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nema nista od podataka,ali evo nije kraden,nije registrovan, godiste 2008 ja vlasnik,presao 4500km.a zaboravih ispravan je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih cenu, sitnica 900e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E ovo sad vec lici na korektan oglas . Izvini , al morao sam malo da off-ujem - kad nista nije bilo napisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da stavis sliku tvog motora ili da napomenes da ovo nije tvoj motor na slici. Ova slika je skinuta sa sprint sajta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si bice stavljena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamena za Liberty i doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala,pre bih TDR 125 pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da menjamo za ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala.pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu,sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad je istakla registracija ili da li je uopste bio registrovan? pitam zbog prenosa vlasnistva u slucaju kupovine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan registracija je istekla u avgustu,ja sam vlasnik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nudim ti 700 eur ako ti odgovara ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan skupi jos 200e i teraj ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan onda je isplativije kupiti novog sa popustom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju u pravu si 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj ga onda za sedam glava, bolje ti da imas obrt nego Sprintovci, ja dok platim prevod i reg.malo servis ..... izace me preko milju eur. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan milja evara je malo puno,pre bih rekao km evra ;D ;D ;D ;D pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro znaci onda za 1000 minus 300 to dodje 700 eur, dogovoreno, kad da dodjem po motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...