vladmoll 462 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom na cinjenicu da sam uspeo da userem i ogulim vizir na agv s4 i sa jedne i sa druge strane, sad mi magli! Da li je ko koristio sprej protiv maglenja(da li vredi i koliko) i gde ima da se kupi kod nas? Drugo da li je ko probao pinlock? Kazu da je dobar! Upozorenje- svoj vizir sam sredio na sledeci nacin- kupio sam u prodavnici mikrofiber sundjer koji navodno jako dobro cisti. Kada sam ga nakvasio sa vodom i protrljao po viziru sa spoljne a i sa unutrasnje strane, a malo vise pritisnuo da spadnu uflekane bube pojavilo se belilo na viziru. Dakle nisam mogao voziti dalje. Onda mi nije nista drugo preostalo nego da ponovo protrljam vizir ali ovaj put jos jace, pa sam skinuo spoljni sloj protiv grebanja a posle i unutrasnji anti fog. Sad mi je vizir obicna plastika. Dakle samo pamucna krpa i voda i to je to. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupi lepo u Markosu nov vizir za 2000+ dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Onda mi nije nista drugo preostalo nego da ponovo protrljam vizir ali ovaj put jos jace, pa sam skinuo spoljni sloj protiv grebanja a posle i unutrasnji anti fog. Izgrebao si sloj protiv grebanja...ccc... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 462 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Onda mi nije nista drugo preostalo nego da ponovo protrljam vizir ali ovaj put jos jace, pa sam skinuo spoljni sloj protiv grebanja a posle i unutrasnji anti fog. Izgrebao si sloj protiv grebanja...ccc... :D da i to sundjerom...koji se ni po cemu ne razlikuje od bilo kog drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ja brisem non-stop bas tako kao sto si ti uradio, samo iznutra brisem(kad moram) sa puno neznosti ;D i nikad nista nije bilo sa vizirom...ovaj sprej nisam koristio,mozda ce ti povoljnija i laksa matematika biti da kupis novi vizir ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitanje je da li će dobiti anti fog vizir za tih 2000d! Igrom slučaja ja sam slično upropastio vizir takođe AGV kacige a onda odneo dečku koji je hemijskim putem otopio mikronski sloj tj. onoliko koliko je bilo potrebno i vratio mi 'nov' vizir bez i jedne ogrebotine. Koštalo me je cca 10e! Normalno radi i sa vizirima za motor! Fotke mog vizira i br fona tog tipa sa NBGDa sam postavio u nekoj temi na ovom forumu! Ako bude potrebe pronaći ću ga ponovo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno i definitivno najjeftinije rešenje ti je da UzNeš penu za brijanje i time ispoliraš unutrašnji deo vizira i nema magljenja, samo pod uslovom da ne dodiruješ prstima vizir iznutra... Negativno je što ovo moraš da ponavljaš recimo 1 x nedeljno ili dvonedeljno tj u zavisnosti koliko često koristiš kacigu kada je hladno vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo detaljnije...da li penu stavljaš na mokar ili suv vizir, da li samo obrišeš penu ili utrljavaš pamučnom krpom, da li ispiraš vodom ili samo obrišeš ostatak pene, samo iznutra ili ide i spolja!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan И течност за судове "ради посао". Није ефикасна као пена за бријање, али је добра и доступнија је на неким путовањима (сваки ресторан је има). Ја је наносим папирним убрусима са унутрашње стране. Никакв мудрост. Пар капи на убрус и размажем! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo detaljnije...da li penu stavljaš na mokar ili suv vizir, da li samo obrišeš penu ili utrljavaš pamučnom krpom, da li ispiraš vodom ili samo obrišeš ostatak pene, samo iznutra ili ide i spolja!?! Razmašeš penu po dlanu i tako premažeš skinut vizir iznutra tj unutrašnji deo (barem ja tako radim) mada možeš i direktno da naneseš penu na vizir, i praktično upoliraš suvom pamučnom krpom - može i finija mikrofiber. To je stara fora domaćica za održavanje kupatilskog ogledala, moja keva je tako radila i nikad nije maglilo ogledalo, pa ni moja stara kaciga . Spoljnu stranu ne mažem jer mislim da nema potrebe odnosno spoljna strana nema veze sa magljenjem mada ne može da smeta... P.S. Gde si kupio gladijator za 50 jevropeja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan a ima i ona ronilacka fora... pljuc... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan И течност за судове "ради посао". Probao sam sada u subotu na povratku iz Šapca, ne funkcioniše, morao sam da otvaram vizir-a noć hladnjikava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kupi pinlock, radi savrseno, ja sam hteo da bacim moju arai tour-x kacigu kada sam je kupio, bila je ne upotrebljiva koliko je maglila, sa pinlock-om sam resio problem, samo moras da pazis da ga ugradis kako treba, ako ne legne pravilno na vizir, bacio si pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 17, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kupi pinlock, radi savrseno, ja sam hteo da bacim moju arai tour-x kacigu kada sam je kupio, bila je ne upotrebljiva koliko je maglila, sa pinlock-om sam resio problem, samo moras da pazis da ga ugradis kako treba, ako ne legne pravilno na vizir, bacio si pare ovo sam i ja hteo da napishem ... ista kaciga samo X3... pinlock je definitivno najbolje reshenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Novembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam juče zagledao pinlock na svojoj kacigi i verujem da uopšte nije teško da se napravi? Tanak mekani sunđer - neopren, izrezana plastika - vizir, sve se to lepo zalepi i namontira sa unutrašnje strane vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 17, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je "magija" u materijalu od koga se pravi pinlock... nekako on sam po sebi ne mozhe nikako da se zamagli... treba naci negde taj materijal.. a treba imati i ona "lezhishta" sa unutrashnjosti vizira ... na koje se kachi pinlock... i treba staviti tanak sloj silikona po ivici pinlock-a da bi bolje legao na vizir.. sto stvari.. ipak bih ja ostao uz fabrichko reshenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je magija u "duplom prozoru" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 17, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja bash kao mentol duvao u pinlock van kacige.. i ne mogu da ga zamaglim... a vizir se zamagli od prvog daha... u svakom sluchaju, izgleda shashavo, ali mene ledja vishe ne bole... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 17, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan vladmoll nosi AGV S4 http://www.racevisors.co.uk/category/accessories-pinlock-agv http://www.markos.rs/ znam da oni prodaju AGV... mozhda imaju i pinlock... a ti hard_rock, koju kacigu nosish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 17, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa pitaj ondaK tamo ali proveri dal ti vizir ima "nosache" za pinlock... neshto kao dve plastichne glave shrafa iznutra na viziru... al ga objasnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a šta mi koji nemamo nosače za pinlock ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ja probao sa gelom za brijanje.i vise ne magli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kada kupujes pinlock za odredjeni model kacige, u setu dobijes sablon, burgiju i dve kackice za pinlock, a postoji i varijanta da ti ugrade u radnji gde kupis(inostranstvo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao foru za penu za brijanje ima od mene pice!!!! Kuburim vec dva meseca sa magljenjem i chim je malo hladnije moram da dignem vizir, a ne mogu da nadjem za HJC nishta ovde kod nas jer slabo poruchuju. Sad sam utrlajo penu lepo i probao malo po kuci i na terasi jbg kisha je za motor i magljenje je minimalno. Super fora, svaka chast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao foru za penu za brijanje ima od mene pice!!!! Kuburim vec dva meseca sa magljenjem i chim je malo hladnije moram da dignem vizir, a ne mogu da nadjem za HJC nishta ovde kod nas jer slabo poruchuju. Sad sam utrlajo penu lepo i probao malo po kuci i na terasi jbg kisha je za motor i magljenje je minimalno. Super fora, svaka chast! +1 i ja imam HJC i moram da otvaram vizir kad je ladno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...