deranger 0 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Macedonia Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresiran za Honda xr 650 r.....mozhe li nekoja informacija za nego,se razbira nekoj shto imal iskustvo so ovoj motor! odnapred blagodaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Full Throttle 1 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Palm Beach, Florida Prijavi odgovor kao problematičan Honda XR650R je dugo vladala kao kralj Baja 1000 (trke kroz pustinju od Meksika do USA - 1000milja) i drugih velikih trkalista, 9 godina da budemo tacni iliti dok se nije pojavio nov clan porodice, laksi, brzi i jaci brat Honda CRF450X (ali otom potom) Xr650R ima 46.5 konja na zadnjem tocku (ne na radilici) i jedan je od najpopularnijih enduro motora sirom sveta. Jako je popularan i madju trkacima jer se lako radi na njemu (citaj - frizira) Uz Baja kit motocikl se lako "uncork" - otvori i uz prilicno jednostavne modifikacije vazdusne kutije/filtera/dizni/izduva dodatnih 10-12 konja je velika razlika u perfomansama. Motor je jako pouzdan i skoro je neunistiv...Pri sporijim voznjama kroz sumu i zakrcenijim stazama malo se vise greje ali je agregat pravljen za brzu i ostriju voznju - zato ga ne stedi. Dobra ideja je nabaciti veci rezervoar zato sto ova neman trosi kao luda. Jedna od mana mu je sto nema anlaser (el. starter) Cena mu je dosta veca od brata sa vazdusnim hladjenjem - XR650L - Odlican motor sa vecim rezervoarom, e. starterom, sirim sedistem, agregatom sa manje konja i manjim obrtnim momentom ali jako civilizovanim manirima cak i za voznju u dvoje na duze staze...manja potrosnja...nadam se da ce ti biti od koristi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Eto sve ti je covek rekao, ja nebi nista dodao bas je tako, a mene je bacio na pocetku sezone na ledja tako lako i brzo da nisam shvatio sta mi se desilo, drugim recima jako pogan motor i ostar na gassu......nije za svakog a gari mi ima i CRFa pa sam i njega terao on je jos laksi pa je samim tim poganiji..........sve u svemu retko dobar motocik jedina zamerka je kurbla.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan USA verzija je redukovana tj. zatvorena..... Lako se uradi otvaranje!!! Otvorena je oko 60 KS... Evo snimka moje cim sam je uzeo, i tek smo poceli da se druzimO!!!!!!! Odlicna za SM preradu!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo pronasao i moju u SM varijanti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan jako zanimljiv motor to je sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Kad se preradi u SM jel mogu da se voze dvoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad se preradi u SM jel mogu da se voze dvoje? Dodas oslonce za noge...... Nesto ovako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Da to ok,mislio sam zbog amortizera.Znaci moze,drug ima klx 300r i ne moze.Kad sednu dvoje spusti se skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Da to ok,mislio sam zbog amortizera.Znaci moze,drug ima klx 300r i ne moze.Kad sednu dvoje spusti se skroz. Mozda treba da naspanuje amortizer......cudno bi bilo da nemoze, neka istrazi to malo bolje ako oce dvoje da vozi sigurno postoji nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Da to ok,mislio sam zbog amortizera.Znaci moze,drug ima klx 300r i ne moze.Kad sednu dvoje spusti se skroz. Mozda treba da naspanuje amortizer......cudno bi bilo da nemoze, neka istrazi to malo bolje ako oce dvoje da vozi sigurno postoji nacin Ne,nece dvoje.Rekao mi je da ne moze nikog da vozi jer se spusti,pa me je interesovalo da li tako svi hard enduro motori ili je njemu amortizer u pitanju,na sta sam i sumnjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...