Jump to content

Moto Zajednica

Kofer sa plocom

Recommended Posts

• Enduraš, 6392 postova
  • Motocikl: CRF300L

Prodajem Nonfango italijanski kofer u kompletu sa plocom-nosacem. Ploca je metalna. Kofer ima bravu za zakljucavanje i pripadajuci kljuc. Izgreban je na pojedinim mestima, ali nigde nije polomljen ili naprsao, vidi se da je plastika vrhunskog kvaliteta.

2SVsk_img10921024x7685443700.jpg

oJhyI_img10911024x7685433165.jpg

kYESJ_img10901024x7685422664.jpg

Cena 40 evrica

Telefon: 064/255-96-26

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 405 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd04

Koliko litara?! Jel mogu da stanu dve kacige ovde? Mislim da ce tesko...

Jedna full face a druga jet.. Ako moze, pravicemo nesto..  ;)

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Имам идентичан кофер само беле боје. Неуништива направа. Стају фул-фејс и џет кацига!  ;)

• Ne silazi, 6308 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Ja takodje imam identican, iste boje samo bez orig. nosaca. Tovario sam u pojedinim momentima i po 20ak kg i ni da oseti.

• Enduraš, 6392 postova

Posto me jos uvek neko pozove za ovaj kofer da napisem da je kofer "prodat" kobri jos pre 6 meseci. Prodat je pod navodnicima jer jos uvek nije placen, tako da je izgleda poklonjen.

Kobra, nek te lepo sluzi i hvala na skoli da sem prijateljima vise nikad nikom nista ne dajem na poverenje. Sto se mene tice ne moras nikad ni da ga platis, ja na te pare odavno ne racunam.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

Posto me jos uvek neko pozove za ovaj kofer da napisem da je kofer "prodat" kobri jos pre 6 meseci. Prodat je pod navodnicima jer jos uvek nije placen, tako da je izgleda poklonjen.

Kobra, nek te lepo sluzi i hvala na skoli da sem prijateljima vise nikad nikom nista ne dajem na poverenje. Sto se mene tice ne moras nikad ni da ga platis, ja na te pare odavno ne racunam.

ne mogu da verujem

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

ne mogu da verujem

A tako fin momak ovde na forumu sa tako' drugarskim' postovima.... :-[ :o

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Yamaha XT500

Imenjace razmisljam se da ga uzmem !?

;D  i uze ga!

Salu na stranu, sto ono rekose u reklami "znam kako ti je"  A i znam da ti nije toliko zbog para, kolko zbog...

• Enduraš, 6392 postova

Ma uopste mi nije zbog para, spustio sam mu drugarski cenu na 20e i to da mi da kad ima. Cim te neko zavlaci 6 meseci, znaci da te pravi budalom, eto jedino mi je to krivo.  Nikakve to pare nisu, al eto nekom su dovoljno velike da zbog njih izgubi obraz.

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: shadow 750 aero

Alo ljudi Srbija je ovo

Tesko bogu s' nama kakvi smo....

NEZNAM KOLIKO PUTA MORAM DA REAGUJEM ALI OVO NEMA VEZE SA SRBIJOM I TO ŠTO JE LIK KOJI JE UZEO NA PREVARU KOFER SRBIN NE ZNAČI DA TREBA PLJUVATI PO OVOJ ZEMLJI.  :(

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Mozda je u pitanju splet nekih cudnih okolnosti,ne verujem da bi se za pisljivih 20ak evra neko tako izblamirao...pa bre neka je i 200, ili koliko oces,nema veze...covek ce reci svoje ovde,ako oce,ako ne....ostaje losa etiketa. A ovo ,,Srpska posla itd...,, jako ruzno poredjenje,ali na zalost,cinjenice govore u prilog tome,samo je potrebno baciti pogled oko sebe i ....sve ti je jasno  :-\

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Hyosung Aquila 250

Da li ofujem temu ako ovde ponudim Kobri da mi proda kofer. Ako je vec takva frka za kintu, valja podrzati coveka.

• Enduraš, 6392 postova

Nema od toga nista, ja mu ponudio jos ranije da mi vrati kofer ako nema da plati, dobio sam odgovor "sutra ti saljem pare". To je bilo pre vise od mesec dana. Ja sam taj kofer mogao bilo kome da prodam za 20e, svako bi ga uzeo za te pare i platio odmah, ali sam hteo njemu da izadjem u susret, jbg pogresna procena :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja