Vlaskalic 12 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl je proizveden 1999. godine presao je oko 10500 km.Vodi se na moje ime,promenjeno ulje,filter za ulje,svecice(NGK) Motor je mali potrosac,u gradu trosi oko 3l na 100 km a napolju cak i 2.5l.Registracija je oko 6000-7000 din. Kruzerska brzina je oko 60 km/h,a max brzina je oko 115 km/h Ja sam prelazio i preko 150 km odjednom bez ikakvih problema i pregrejavanja. Garaziran i pokrivan ciradom,V masina Veoma upecatljiv i ekonomican motor Stop svetlo je naprslo,slucajno sam ga naslonio zadnjim delom na drvo i od tezine motora je naprslo.Nema ostecenja kod motora i slicnog.Stop svetlo radi! Motor u super stanju! ;D Od opreme poseduje: -Sissy bar -kozne bisage -niklovane rucice -niklovane retrovizore -torbicu za alat (Dajem uz motor original rucice i retrovizore) Cena motora je 2200 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas se nikom ne svidja moj motor ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cena pada na 2100,.,.,..,motor stvarno treba videti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kriza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj motor necu da dam za smesne pare,,.mislim to 800 evra to je prava komedija i to je stvarno zalosno pa i kinez je skuplji od toga.Ako coveku gori pod nogama uredu.Meni ne gori i ja prodajem motor po normalnoj ceni.Naci ce se kupac i za mog ljubimca samo je potrebno vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 15, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan tako je! lep motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da napomenes da je makina hromirana sto je izuzetno retko kod Viraga 125/250. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da,i hromiran to sam zaboravio.Ako nadje kupca ova moja ''lepotica'' on ce biti vrlo zadovoljan Ovaj motor kao da je izasao iz raja sto se tice voznje po gradu,lep,dosta velik(sobzirom na kubikazu),dobar zvuk,MALI POTROSAC,JEFTINA REGISTRACIJA. Mozda moze da dodje u obzir i neka zamena,.,.,.slobodno ponudite ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi.,,.pa gde ste,.,.ponuite nesto,moze i zamena Cena moze i dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedini ti ja nesto nudim, imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad imas i ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan cena 1900 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...