Jump to content

Moto Zajednica

Sve za Afriku!!!!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Prodajem komplet plastike za RD07A crno sive ,bez i jedne ogrebotine, 500e

Rezervoar ,ista boja ,isto stanje 100e

Vizir ,Givi poviseni ,kao nov ,50e

Sjediste ,u odlicnom stanju ,80e

Original izduv ,kao nov ,sa zastitom ,100e

Cras bar Givi ,kao nov ,100e

Alu koferi i nosaci 300e

Navigacija Cripton sa nosacem, 200e

Farovi ,80e

Nosac maske i fara, 50e

Alu stitnik motora, bez ostecenja, 80e

Prtljaznik plasticni ,originalni ,50e

trip master ,tabla,stitnici za ruke.....itd.

Moj tel. 00387 65 828 950 Vanja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Dobio sam puno pitanja ovde i na pp u vezi ovog oglasa i pokusacu ovde da odgovorim , Afrika se prodaje ovako jer vec godinu dana nisam nasao ni jednog ozbiljnog kupca  .Ako u naradnih desetak dana ne bude zainteresovanih bar za 50% dijelova koje sam naveo u oglasu ,onda je stvarno glupo da bilo sta prodajem.

Pored dijelova koje sam napisao prodaju se jos neke sitnice poput raznih nosaca ,stop svijetlo ,itd. , ne prodajem dijelove motora i struju ,kao ni dijelove rama.Mislim da su cijene koje sam naveo povoljne ,npr komplet plastike u fabrickim bojama ,bez ikakvih ostecenja 500e,  farbanje istih kosta toliko kod dobrog majstora .

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT

Nemoj druže to da radiš, nije ti valjda nužda nedaj bože, prodace se. Ja sam 10 puta gledao tvoj oglas, ali nisam ni ja mogao da prodam svog Transalpa 89. god., a prije neki dan sam kupio Transalpa 650 2001.god i dao svoga u račun. Htjeo sam da te kontaktiram ali moj motor nije bio na tvom spisku za zamjenu. Ovdje u BiH Afrike ne uživaju status kakav zaslužuju. Sretno sa prodajom.

Nemoj druže to da radiš, nije ti valjda nužda nedaj bože, prodace se. Ja sam 10 puta gledao tvoj oglas, ali nisam ni ja mogao da prodam svog Transalpa 89. god., a prije neki dan sam kupio Transalpa 650 2001.god i dao svoga u račun. Htjeo sam da te kontaktiram ali moj motor nije bio na tvom spisku za zamjenu. Ovdje u BiH Afrike ne uživaju status kakav zaslužuju. Sretno sa prodajom.

Nije nuzda ,jednostavno mi je dosadilo da se nerviram oko prodaje vise od godinu dana . Motor sam sa opremom platio oko 5000e, spustao sam cijenu sve do 3500e i nema smisla vise.Neka mi jos jednom neko kaze da je Afrika kao Golf 2. ??? :D

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Nije nuzda ,jednostavno mi je dosadilo da se nerviram oko prodaje vise od godinu dana . Motor sam sa opremom platio oko 5000e, spustao sam cijenu sve do 3500e i nema smisla vise.Neka mi jos jednom neko kaze da je Afrika kao Golf 2. ??? :D

Jbg druze doslo neko tesko vreme ne moze se nista prodati.Drugar ima golfa 2 dizela i daje ga za 1000e i nikako da ga proda.Nije u nekom stanju,ali takvi su pre pola godine isli i za 1500e.U svakom slucaju drzim ti palceve da prodas motor ucelo,greota da ga ovako rasparcavas,a koliko vidim ni jedan ni u delovima nije otisao

Pozdrav

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Moj kolega,tako i ja prodavao hayabusu! ;D :D

I ?

I vozim je i dalje!Nisam hteo sitnice da prodajem!

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Taman covjeka nagovorim da iskasapimo kamilu kad ovi neki nesto tu odgovaraju ga >:( >:(>:( nemoj da vas vise vidim u temi ;D ;D ;D ;D

Za one koji nisu vidjeli Vanjinu afriku neka pogledaju kako izgleda motor u salonu.Ovaj je bukvalno takav , cak nema ni da je kamencic ogrebao farbu.

komplet plastike u fabrickim bojama ,bez ikakvih ostecenja 500e,  farbanje istih kosta toliko kod dobrog majstora .

Mislim da su fabricke naljepnice malo manje od ovog  ;)

Molim odgovorace jos jednom da ne svracaju  ovde  ;D ;D

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT

druže, predlažem ti da postavis oglas ovdje u BiH, dugo vremena ih pratim, a nisam primijetio tvoju Afriku u njima. Ako ti treba neka adresa javim ti na PP. Možda bude srece.

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

e sad pitanje koliko je motor bez svih tih dijelova sto si nabrojao? ako hoces ti skini i prednju viljusku i tockove.

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

e sad pitanje koliko je motor bez svih tih dijelova sto si nabrojao? ako hoces ti skini i prednju viljusku i tockove.

ayu5qs.jpg ovako bez onih suvisnih dijelova je mnogo ljepsa i upotrebljivija.

To ostaje  meni :) :)

• U prolazu, 1 post

Kako sam se samo obradovao kada sam video da covek prodaje tripmaster... Na moju zalost, ipak je odustao od prodaje u delovima... Ako neko naleti na nekoga ko prodaje tripmaster, molim vas uputite ga na mene... ;)

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Не одустај! Распродај те прцаљке и направи је како ти желиш!  ;)

Par ljudi se javilo na oglas ,traze neke sitnice i to je to >:(, Africa Twin je stvarno vjecni motor, niti ga mozes prodati niti znas sta da radis sa njim! ;D

Citava farsa oko prodaje motora me posjetila na vrijeme kada sam je kupovao ,da mi je covjek trazio 7 000e ja bi mu dao(motor je stvarno ekstra) ,a sad gledam da prodam koji dio sa nje . Najveca tuga je kada  prodajete motor preko nekih tamo oglasa i svaki dan vas zovu neki likovi da pitaju koliko ide na sat i jesu li namraceniili okrugli farovi ??? :D

• U prolazu, 1 post

ma dobro, na te ne racunas kao kupce vec eto tako da ti oduzimaju vreme...

Naravno uvek je teze kupiti nesto nego prodati... vecina nije upucena u motore i vise se loze na zujalice nego na enduro... Da sam pri parama, i pored moje Afrike, kupio bih i tvoju... ;):D ;D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja