turbopedja 282 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vecina od vas zna, Bole je 24.Oktobra 2009 imao dugo ocekivanu operaciju transplantacije bubrega http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31632.680 Logicno je da se javila ideja o kolektivnom doceku na aerodromu. Pre nego sto uopste pocnemo da se organizujemo potrebno je da znate sledece: Bole je momentalno pod jakim tretmanom razlicitih vrsta lekova a neki od njih su i lekovi protiv odbacivanja stranih organa iz tela. Verujem da na nasem forumu ima mnogo strucnijih od mene koji bi to mogli preciznije da objasne ali poenta je da ti lekovi rade na principu drasticnog smanjivanja imuniteta. Sto direktno znaci da je Bole sada skoro bez imuniteta i lako moze da bude zarazen svakom vrstom infekcije a i one koju su beznacajne za nas za Boleta su katastrofalne. Tako da jedan od mojih predloga je da svi mi koji budemo isli na aerodrom imamo one hiruske maske sto ce i sa druge strane da skrene paznju kako smo se medju prvima preventivno ukljucili u akciju odbrane od gripa. Ja sam u redovnom konttaktu sa Boletom i tacan datum dolaska se ne zna jos ali otprilike imamo oko 3 nedelje da se organizujemo. Takodje jos uvek ne znam da li cu da ga ja vozim mojim autom ili ce za to da se pobrine nadlezna sluzba sa vozilom predvidjenim za takve slucaje. Svaku svezu informaciju objavicu ovde a dotle molim vase predloge sta i kako pa cemo zajedno da odlucimo. Unapred se zahvaljujem svim ucesnicima Vas turbopedja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u svrhu samog doceka, a postujuci preventivu vezanu za imunitet, meni sasvim odgovara i da se za docek samo vidimo kroz staklo. Bice dana da se nadjemo i izljubimo i ispricamo, a sam docek, sto se mene licno tice, treba da ohrabri Boleta da izdrzi sve dok se ne zavrsi cela avantura sa njegovim zdravljem u celini, te stoga nemam apsolutno nista protiv da se vidimo kroz staklo ako je tako nesto moguce. Sa maskama sad treba da nagadja ko je ko, zima, malko se i ugojilo, pobrkace mozda sve ako budemo imali maske Salim se za maske ali sam ozbiljan za vidjenje kroz neki vid stakla, druga prostorija itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu, a Pedja ako treba neka pomoć (mlad i jak) samo zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 2, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan +1 Za sve sto treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6229 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 3033 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba da ti pricam, tu smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan +1 Naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan +30 bre (mislim na Apostole ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Čičak i mene najavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 2, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Me to! Я тожэ! Ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Čičak i mene najavio ... i mene :) Sta treba da dobije ambulantna kola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan +30 bre (mislim na Apostole ) Pa ja reko da ne bude da ja uvek "drečim" u ime svih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u redovnom konttaktu sa Boletom i tacan datum dolaska se ne zna jos ali otprilike imamo oko 3 nedelje da se organizujemo. Takodje jos uvek ne znam da li cu da ga ja vozim mojim autom ili ce za to da se pobrine nadlezna sluzba sa vozilom predvidjenim za takve slucaje. Vas turbopedja divna ideja ali..Turbo, zar ne misliš da je tvoj vozni park malo tvrđih amortizera za Boleta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo je odlicna ideja, Pedjin auto je sigurno tvrd ( koji golf 2 nije? ;D ) Predpostavljam da neko od forumasa ima prikladnije vozilo tipa pick up ili neki kombi ali ne neki furgonski za tovar vec putnicki. Ti furgonski cesto nemaju nikakvo grejanje nazad. U krajnjoj nuzdi Pedjin golf ce da bude malo preuredjen . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Passat karavan stoji na raspolaganju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 3, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najpametnije da dom zdravlja iz Titela dostavi svoje sanitetsko vozilo. Niko od nas nije ovlasceno medicinsko osoblje. U uslovima kad je moguca zaraza od Meksickog gripa velika, medicinari znaju sta treba ciniti. Da ne ispadne da se grbavim, jednostavno ne zelim da rizikujem Boletovo zdravlje, jer nisam kompetentan dal treba auto dezinfikovati, da nosim masku i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 3, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da protokol za prebacivanje pacijenta postoji. Sto se tice maski i doceka... Docek bi bila jako lepa stvar ali moje misljenje je da ne treba rizikovati i izlagati ga svim nasim klicama sa ili bez maski. Mislim da je mahanje kroz neko staklo sasvim dobar predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da dajem moje misljenje dok ne cujem prvo vase. Vidim da postoji dobra volja za Boletov docek i verujem da bi na njega ekstremno pozitivno delovalo kada ga saceka grupa na aerodromu. Medjutim (uvek nas j... ono medjutim ;D ) trebalo bi da se prilagodimo situaciji epidemije gripa, losim vremenskim uslovima i njegovoj osetljivosti na razne uticaje sa strane. Sto se tice prevoza , jos ne znam da li ce da bude medicinsko volzilo ili cemo za prevoz sami da se pobrinemo. Vidim da Gremlin ima karavana sto je povoljna vest ;D Postoji mogucnost, kao sto Mikica rece, da ja mog golfa malo preuredim tj da izbacim sva sedista ( sem mog normalno ;D ) ubacim jogi dusek i napravim Boletu pokretni krevet ;D Sto se tice stakla i mahanje preko stakla, Bole ce najverovatnije, pri izlasku morati da koristi isti carinski termional kao i ostali putnici a tamo nema stakla nego samo vrata kroz koja izlaze i napustaju zgradu. Taj deo je ogradjen nekim trakama koji usmeravaju putnike koje izlaze a i brane pristup samim vratima ljudima koji cekaju. Tako da mi hteli ili ne , docicemo u direktan kontakt sa Boletom. Predlazem: Da se organizujemo i da grupno odemo na terminal gde su medjunarodni dolasci. Da svi imamo zastitne maske. Da pre rukovanja sa Boletom operemo ruke asepsol maramicama. Ako bude povoljna vremenska situacija, da se podje motorima ali to cemo znati na dan - dva pre dolaska. Da li cemo da idemo svi zajedno do Titela, o tome cemo jos da se dogovaramo. Dajte vase misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Motorima nego sta, il smo bajkeri il smo p.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 3, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za motore, samo da malo osuši. U prilog tome, ja danas išao na posao motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem: Da se organizujemo i da grupno odemo na terminal gde su medjunarodni dolasci. Da svi imamo zastitne maske. Da pre rukovanja sa Boletom operemo ruke asepsol maramicama. Ako bude povoljna vremenska situacija, da se podje motorima ali to cemo znati na dan - dva pre dolaska. Da li cemo da idemo svi zajedno do Titela, o tome cemo jos da se dogovaramo. Dajte vase misljenje. Ja zarko zelim da docekamo Boleta bas u nasem stilu, dakle da odemo na aerodrom motorima. Siguran sam da bi to Boletu bio "vetar u jedra". Takodje sam siguran da Bole ne bi zeleo takav docek ako bi bilo extremno lose vreme i da se zbog toga njegovi drugari izlazu raznim rizicima. Uvek postoji druga sansa, da se po lepom vremenu vidimo u Titelu i napravimo festu. Ali, sacekajmo da cujemo tacan datum kada Bole slece, pa cemo se dogovoriti. Sto se tice direktnog kontakta sa Boskom - medicinske maske obavezno, a rukovanje mislim da nema potebe. Nekada je samo pogled dovoljan da ljudi budu srecni. I, kazem zarko zelim, ali nesmem da obecam 100% moje prisustvo zbog posla. Kad saznam tacan datum i vreme dolaska, trudicu se nabolje sto mogu da budem tada slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan + 1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...