stari roker 4458 Napisano Mart 25, 2010 motoras, 2531 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Stari roker ima problem.Danas izvadim EXIDE-a iz zimskog sna ,dopunim ga,stavim na motor,kad ono- curi. Na minus stubicu i na tom cosku gde se spajaju crni i beli deo sliva se kiselina i nagriza mi farbu :-[ ...Nigde nije ostecen,nije napukao,valjda se na tom spoju "rasio". U ponedeljak zovem prodavca da vidim sta ce biti.U garanciji je jos petnajstak dana.Videcu sta se mi reci pa cu da javim. Problem je resen! :) Na moje zadovoljstvo,a nadam se i ljudi iz "Andreje",moj problem sa baterijom je resen veoma lako i brzo. Nazovem ja jutros servis u Temerinu,javi mi se covek,ja obrazlozim moj problem. Prvo smo se objasnjavali oko toga kako je doslo do kvara (nije mi ispao,nisam ga udario s necim,nisam ga pogresno punio,...).Ljudi su skroz korektni i izasli su mi u susret,ali kako nije mogao problem da se resi preko telefona,ja lepo sednem u auto i pravac za Temerin.Kada su ga ispitali dosli su do zakljucka da je fabricka greska.I ako je do isteka garancije ostalo jos petnajstak dana,lepo su mi spakovali nov akumulator i izvinuli su mi se sto sam potegao iz Pecinaca za Temerin.Sutra formiram nov akumulator i nadam se da cu uz Boziju pomoc imati vise srece s njim. Jos jednom sve preporuke za ljude iz "Andreje" iz Temerina i veliki pozdrav za njih! Al' ne lezi vraze... Formiram ti ja lepo novu bateriju,kad ono 8V ??? ??? ??? Lelelele...a meni mrak na oci... Zovem Temerin,a oni kazu- salji ga nazad.Ako ne valja,dobices treci. Eno ga treci nov cuci u garazi.Nadam se da cu ovaj put imati vise srece.Ovaj najnoviji su mi oni formirali u Temerinu i ispitali.Kazu da je dobar.Videcemo. A garancija? Pa za ovaj mi vazi jos par dana.Dok ne istekne godina od kupovine prvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Isto i meni za novu garanciju. Datum prodaje pishe od onog prvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim STVARNO ne bi bilo u redi da 15-ak dana pred istek garancije menjate akumulator i da vam oni opet daju full novu garanciju. Pa kakav smo narod nashli bi smo fazon da ne kupujemo nov akkumulator narednih 10 godina! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Haha pa jeste, nisam se ni bunio. Samo nek on radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...