Jump to content

Moto Zajednica

Garancija za akumulator ???

Recommended Posts

• motoras, 2531 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Stari roker ima problem.Danas izvadim EXIDE-a iz zimskog sna ,dopunim ga,stavim na motor,kad ono- curi. :( Na minus stubicu i na tom cosku gde se spajaju crni i beli deo sliva se kiselina i nagriza mi farbu  :-[ ...Nigde nije ostecen,nije napukao,valjda se na tom spoju "rasio". U ponedeljak zovem prodavca da vidim sta ce biti.U garanciji je jos petnajstak dana.Videcu sta se mi reci pa cu da javim. 8)

Problem je resen!  :) :) :)

Na moje zadovoljstvo,a nadam se i ljudi iz "Andreje",moj problem sa baterijom je resen veoma lako i brzo. Nazovem ja jutros servis u Temerinu,javi mi se covek,ja obrazlozim moj problem. Prvo smo se objasnjavali oko toga kako je doslo do kvara (nije mi ispao,nisam ga udario s necim,nisam ga pogresno punio,...).Ljudi su skroz korektni i izasli su mi u susret,ali kako nije mogao problem da se resi preko telefona,ja lepo sednem u auto i pravac za Temerin.Kada su ga ispitali dosli su do zakljucka da je fabricka greska.I ako je do isteka garancije ostalo jos petnajstak dana,lepo su mi spakovali nov akumulator i izvinuli su mi se sto sam potegao iz Pecinaca za Temerin.Sutra formiram nov akumulator i nadam se da cu uz Boziju pomoc imati vise srece s njim.

Jos jednom sve preporuke za ljude iz "Andreje" iz Temerina i veliki pozdrav za njih! ;):D;):D

Al' ne lezi vraze...

Formiram ti ja lepo novu bateriju,kad ono 8V ??? ??? ???

Lelelele...a meni mrak na oci...

Zovem Temerin,a oni kazu- salji ga nazad.Ako ne valja,dobices treci. Eno ga treci nov cuci u garazi.Nadam se da cu ovaj put imati vise srece.Ovaj najnoviji su mi oni formirali u Temerinu i ispitali.Kazu da je dobar.Videcemo. 8)

A garancija? Pa za ovaj mi vazi jos par dana.Dok ne istekne godina od kupovine prvog. 8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Pa mislim STVARNO ne bi bilo u redi da 15-ak dana pred istek garancije menjate akumulator i da vam oni opet daju full novu garanciju. Pa kakav smo narod nashli bi smo fazon da ne kupujemo nov akkumulator narednih 10 godina!  :-\

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja