Komsa 1831 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A ni Slovenski matorci nismo na odmet. MORAMO I DA SE UPOZNAMO. Mada se neki od vas druže sa mojim prijateljem Perom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Novembar 3, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan A ni Slovenski matorci nismo na odmet. MORAMO I DA SE UPOZNAMO. Mada se neki od vas druže sa mojim prijateljem Perom Svakako! Evo nas mladunčad u Bijeljini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast "momcine"! Komso drago mi je da si opet u "sedlu"! Pozdrav i srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast "momcine"! Komso drago mi je da si opet u "sedlu"! Pozdrav i srecno! Ma nisam ni ispadao, samo dvaput proklizao, ali pauze nije bilo. Vidimo se i pozdravi ekipu iz Modriče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A ni Slovenski matorci nismo na odmet. MORAMO I DA SE UPOZNAMO. Mada se neki od vas druže sa mojim prijateljem Perom Svakako! Evo nas mladunčad u Bijeljini Evo i vama pozdrav iz moje garaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Komso kakva ti ovo garaza sa suncobranom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6185 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja. Ima i tocilicu sa pivom. Samo, da je to moja garaza, nikada nista ne bih uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a da je moja,ja ne bih izlazio! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan a da je moja,ja ne bih izlazio! ;D PA DOĐI BRE VEĆ !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hocuuuuu! Isao sam u nedelju do mBukulje,ali nisam bio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6185 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cek, malo... A mene ni ne zoves ?? ?? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ja, hocu i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa da stanemo u red :D :D :D za tu kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,nema Komsa jednu nego DVE tocilice za pivo u garazi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Arakis Majstoski! Bravo! P.S. Sreća što si ti druže Mokl napisao kratak opis ture i naveo dobre momačke šnicle, onaj Tomo bi nas opet baronisao sa "kalamarima, hobotnicama..." ;D ;D ;D A kada bi znali kako voli ispod saca! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,nema Komsa jednu nego DVE tocilice za pivo u garazi! ;D Ala si mu "pomogao"-svaki ti cast :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 3, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Nema šta. Samo se čudim o kojim matorcima je reč??? ??? ??? Ovi bre mladi momci neki. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Toliko o Nesketu i Misi-Pei Jedino mi žao što Deki i Livija još nisu bili. Za ostale informacija, svi "MO(A)TORCI" su 45+ i 55+, osim gostiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Nema šta. Samo se čudim o kojim matorcima je reč??? ??? ??? Ovi bre mladi momci neki. ;D Da sve pioniri, jedva imaju 200 godina zajedno. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Da sve pioniri, jedva imaju 200 godina zajedno. ;D I preko pola tone hihihihihihihihi ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, matori bravo za sliku. Kad se samo setim kako nam je lepo bilo, ma do OO ;D Taj dan 24. Maj smo Misa i ja isli kod mene u selo, da zamenim scooter za CBXa 750. U povratku svratismo na ladno toceno Nikada necu zaboraviti taj dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo motorci, mislil MLADICI... Da pokazemo mladima kako se voza u slozenim meteo uslovima... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mi žao što Deki i Livija još nisu bili. Nadam se da nece(s)te jos dugo da zalite. ;D Docicemo, nas dvoje, sigurno-ali vreme nam se uvek "izvlaci". Mnogo, mnogo pozdrava za vas dvoje od nas dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 6, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan MOTORCI su bili prvog novembra u Vipavskoj dolini, u Bovcu, na Vršiču i na vineršniclama na bečki način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Suncano,lepo i neobicno cisto! Mokl pije pivo,interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...