sergio 2328 Napisano Octobar 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se vracao sa posla, video sam oboren KLE, novosadske registracije, metalik sive boje. Decka su vec "spakovali" u hitnu pomoc kad sam stigao na lice mesta. Uspeo sam da saznam da decko nije tesko povredjen. Povredio je nogu ali ne znam detalje. Policija nije htela da mi da ime momka. Motor se kretao iz pravca sava centra, kombi je kod hajata (iz pravca usca) skretao levo u ulicicu iza hajata i isekao motor. brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 29, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Mene u toj ulici stalno seku, mora lagano da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 29, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nedajte se ljudi sezona lova na bajkere nije jos gotova! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...