Zemunac 3 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovnu, očuvanu zadnju gumu 140 za Afriku po mogučstvu iz BGDa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlicnu ali 130 od TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zemunac, ako ti odgovara cena, uzimaj, nije to neka razlika u širini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2862 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 2768 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Imam 140. Oko 2000.din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Michelin Annake 130 širina šara odlična 3000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na RD03 bolje lezi 130. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška, baš sam nesmotren. Nije mi palo na pamet da se neće javljati samo iz BGDa. kako da proverim koja je od njih dobra, normalno, uslovno rečeno?! RD03, 04, 07, 07a..to je sve isti koncept tako da 140 su na kraju čini mi se zamenili za 150 na 07a a krenuli sa 130! Mislio sam da cu moci skoknuti kolima i pogledati jer recimo moja prednja je na oko sasvim OK ali tek kada se bolje zagleda vide se pukotine, što znaci... Ne mogu se setiti koliko je Šejtan platio nove Conti u NSu, par!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan RD03, 04, 07, 07a..to je sve isti koncept Nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 30, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Peter Pan...znaći komplet izađe negde oko 140e! Kepo, u čemu je razlika...ne razumem se zato pitam? Meni se učinilo da je isti đavo, pogotovo RD03 i RD 04! Neko mi reče da sa 130 bolje lje leži u krivinama ali na toliki motor zaista deluje preusko! Da li je na RD07a zaista 150? Znam da svi hvale te Anake...uostalom ja i vozim 90% asfalta ali drže cenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 30, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proci ces jos jeftinije, posto 1. novembra pocinje zimski popust od 25%. naravno ako ti odgovara ta marka. Ja ih uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 217 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Za motor nikad ne uzimaj polovne i gume loseg proizvodjaca. Nije to auto da moze da prodje, od toga nam zivot zavisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Po stoti put, felna na RD03 je uza za oko 7mm i samim tim previse povlaci pecurku gume prema felni. Guma nije otvorena dovoljno i u krivini kada vise zalegnes moze lako doci do proklizavanja. RD03 je vise bazirana na off od RD07, pa je i time logicnije da je guma uža. Da je lepse nazad videti siru gumu, lepse je, ali nije i bolje za RD03. Motor je mnogo povoziti sa 130, pogotovo u kratkim krivinama i na losem terenu za koje je Africa i napravljena. Ovo sto pisem je moje iskustvo, i ne mora da znaci da je tacno. Sto se tice Anakee,guma je dobra ali samo ako je 130 ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prelistavao sam temu o gumama ali ne sećam se da je u temi Afrika taj podatak stajao. Dobro, trebao sam pogledati u Manualu. Stvarno nisam znao da je uža felna za 7mm samo sam bacio pogled na ovu gumu koja mi se sada nalazi. I na autu uzimam samo nove ali zapao me je baš maler..ne radim 2 meseca a necu još ko zna koliko zbog noge a zadnja mi je baš u autu pa sam pomislio barem do proleća jer cim stanem na nogu, povučiće me da sednem na motor pa bolje i polovnu solidnu nego ovu što imam. Mada ovo sa popustom lepo zvući. JBG kada se pružam više no što sam širok..te servis karburatora, te akumulator, te gume, te jakna i lone pa i rukavice, te sam dao za lekarski i 'L' tablu 100e a sada još za testove i vožnju...to je ukupno skoro 600e a još sam dao za reg. i prenos 200 + neki kofer polovan od 46l i neku tank torbu = 1000e.....kad krečeš od nule, teško je ispoštovati baš sve. A gde je auto, majko moja?! Moraću da ponovo slikam ulja pa da trampim za opremu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ako ti odgovara 140/90 continental blitz sa odlicnim sarama,javi se.cena je oko 2000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neke dve mislim 140 i 150 2000 din komad dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je montaža sa balansiranjem? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorili u Kileru servis i vulkanizersku radionicu, to ti je blizu a i meni ali ne znam cene, jbg. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...