BooM_BaSStiC 0 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan evo da i ja okacim slike caletovog motora sto smo ga malo doterali, nekome se svidja nekome ne, ali ukusi su razliciti:) sada smisljam za moj:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan nekako ne idu zuta i plava ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 29, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan nekako ne idu zuta i plava ??? Ide, ide, Garant mu je cale u Demokratskoj stranci (sta ti je okoreli simpatizer ;D ;D ;D). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 29, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svakom je svoj motor najlepsi. Motor je lep samo mi se ne svidja taj fazon sa vatrom na takvom motoru.To mi vise ide na chopere a ovo je ipak sportnjak. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 29, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan unikat u svakom slucaju plavo i zuto, hmmmm...a sto da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BooM_BaSStiC 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan ma nema stranki fazon je bio u tome da bude malo upecatljiviji:) mislim da se izdvaja na slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10533 Napisano Octobar 30, 2009 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nije lose, samo mislim da bi bolje izgledalo da su sare sive boje, lepo bi se uklopilo sa felnama, ali ko sto rece, ukusima se ne raspravlja, bitno je da motor ima pecat svog vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kada je upereno svetlo pod nekim uglom u njega i kada ovako svetli izgleda jako interesantno,ali mi se nekako po oblacnom vremenu ne svidja kako izgleda (ona slika na pocetku)mislim da si trebao ispod zute da stavis neku plitku senku u trecoj boji da predvojis,,ne ide mi nekako ova zuta na plavu! ali je u svakom slucaju originalno i upecatljivo! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda super u mraku pod uticajem blica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BooM_BaSStiC 0 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan na ovim slikama nema ali je stavljena crna senka ispod svakog plamena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...