Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je za da se sutra u nedelju 25. 10. provozamo i obidjemo avalski toran u cast podizanja istog, a posle bi se dogovorili gde cemo na klopu? Skup oko 10 i 30 kod motela 1000 ruza. 1. Neskebg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 2. Mi Pored samog tornja je Mitrovica dom, lepa kafanica. Cuo sam da im je rostilj vrlo dobar. Samo treba proveriti cene, na licinom mestu. A sam toranj, koliko vidim, jos nije otvoren za obilazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5951 Napisano Octobar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 3. Mi ;D Mogli bih da se provozamo a Mitrovićev dom je lepa kaHvanica ali i relativno skupa...ustvari "normalne" cene ali bajkerima je uvek sve skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi na zalost ne mozemo, ja imam neki sastanak na "Stenki" u 11, i nemamo baba-sitting service za sutra. Zelim vam lepo vreme i dobar provod, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan 4. Ja (OpFor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 3. Mi ;D Mogli bih da se provozamo a Mitrovićev dom je lepa kaHvanica ali i relativno skupa...ustvari "normalne" cene ali bajkerima je uvek sve skupo A el imamo jos uvek popust u "kolibi preko puta", mozda bismo mogli tamo na krkanluk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi ste u obilazak Iriskog tornja? Onaj "zuti restoran" je provereno dobra varijanta ;D Mi cemo verovatno tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi ste u obilazak Iriskog tornja? Onaj "zuti restoran" je provereno dobra varijanta ;D Mi cemo verovatno tamo. Mahacemo jedni drugima sa dve planine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo popust dok ne budu gotove clanske karte. Popust ce biti za clanove AMS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto još jedne od mnogobrojnih prednosti učlanjivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Janko i ja smo se dogovarali bas u to vreme na jednu voznjicu Avalskom putem do nase Kolibe. Ali nesto mi se mrce ovi oblaci od Surcina.....videcemo sutra ujutro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! Samo moram prvo da pronađem moj leteći ćilim.....ajjj...... opet ga je neko stavio kao otirač ispred vrata! Nema veze, biću malo prašnjav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi racuna da se ne zakucas u toranj, magla je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa onda, preostaje mi samo da u DVD ubacim crtaće i da vam pričuvam klince dok se ne vratite! Cena za baba-čuvarku...jedna pljeca sa kajmakom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravite da se nocas menja vreme sa 03 na 02 h, prema tome prebacite casovnike na vreme da ne bude ono "Jao pa zaboravio sam da vratim sat" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Janko i ja smo se dogovarali bas u to vreme na jednu voznjicu Avalskom putem do nase Kolibe. Ali nesto mi se mrce ovi oblaci od Surcina.....videcemo sutra ujutro.... Da da moze sutra samo ako vreme dozvoli idemo da testiramo opet srndaca i pragnje hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ko je za da se sutra 24. 10. provozamo i obidjemo avalski toran u cast podizanja istog, a posle bi se dogovorili gde cemo na klopu? Skup oko 10 i 30 kod motela 1000 ruza. 1. Neskebg A jel se i datum vraca sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega, malo sam se zezno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ako primate novajliju na forumu,ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega, malo sam se zezno ;D Bravo ? A pa ne ide to tako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako primate novajliju na forumu,ja sam za Naravno, svi su dobrodosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se menja datum a ne sat i nemoj da vas pali beemvejđija....pustite vi njega! zileivan...pali slobodno, pa ni oni se ne poznaju međusobno! Nešketa, dok je vozio Apriliu još su i poznavali a sada, kako je prešao na f650, ma niko mu se ne javlja! Šta češ, takav je život, forumaški..... Poslednja prognoza za nedelju......padaće pećene prepelice sa zelenom salatom ali na Fruškoj Gori, na Iriškom tornju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se menja datum a ne sat i nemoj da vas pali beemvejđija....pustite vi njega! zileivan...pali slobodno, pa ni oni se ne poznaju međusobno! Nešketa, dok je vozio Apriliu još su i poznavali a sada, kako je prešao na f650, ma niko mu se ne javlja! Šta češ, takav je život, forumaški..... Poslednja prognoza za nedelju......padaće pećene prepelice sa zelenom salatom ali na Fruškoj Gori, na Iriškom tornju! Neske i dan danas vozi Apriliju a sa BMWa se ne skida, a nekada je imao Super Teneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko je za da se sutra u nedelju 25. 10. provozamo i obidjemo avalski toran u cast podizanja istog, a posle bi se dogovorili gde cemo na klopu? Skup oko 10 i 30 kod motela 1000 ruza. 1. Neskebg Neske evo ja sa Vladom veceras jos da dogovorim konacno jel idemo ili ne pa jel dolazi onda opcija da idemo do Ralje u Kolibu preko puta na hass posle obilaska tornja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan O klopi cemo se dogovoriti na licu mesta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...