Kalina 50 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jao pa sto niste otvorili ovu temu pre par meseci?! sad moramo da cekamo prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo u nedelju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... ja bih volela da odem tamo po lepom vremenu sa nocenjem u satoru... a i gume moram da zamenim, nisu ni za kakav off ili blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... ja bih volela da odem tamo po lepom vremenu sa nocenjem u satoru... a i gume moram da zamenim, nisu ni za kakav off ili blato Ako tamo mislis u satoru to je jul ili avgust. U nedelju kazu da ce biti vedro i suncano sa niskom temparaturom koja nije problem ako bude sunca. Ako hocete mislim da mogu da vam obezbedim prenociste i veceru za 1000 din na Zlatiboru u subotu vece, da bi se ujutro sto ranije krenulo i vratili u BG na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali FRUSKOJ GORI...? I OBESDSKA BARA recimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali FRUSKOJ GORI...? I OBESDSKA BARA recimo... Ne diraj nam Uvac, otvori novu temu "Zanimljivo mesto 2". ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan e ovu voznju necu propustiti, vise puta sam kao ribolovac posecivao ovaj kraj, prelep je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam prolece. Ova voznja se nikako ne sme propustiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude neka ruta kuda mogu i putni motori a ne samo offroad idem i ja.Vozim kawu gtr 1400.Ako ne- idem sam pa dokle stignem.Predeli su predivni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan perisicboro: zar nije bolje ici preko N.Varosi,bar po tvojoj karti.Zlatibor prema N.Varosi je fantastican,a i manje je nekategorisanog puta.. Ja imam f-a ali mislim da cu moci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan perisicboro: zar nije bolje ici preko N.Varosi,bar po tvojoj karti.Zlatibor prema N.Varosi je fantastican,a i manje je nekategorisanog puta.. Ja imam f-a ali mislim da cu moci. Ima vise varijanti do Sjenice, nije ni losa magistrala Ivanjica - Sjenica, moze i preko Zlatibora, kako se dogovorimo, neke su brze neke sporije, neki motori mogu svuda a neki samo.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan ja bih sutra posao da vidim ovo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi aparat...a kada se vratiš, rutiraj na Google/u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi tek sad videh ovo, pa šta bi kada se ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi tek sad videh ovo, pa šta bi kada se ide ? Prolece, prolece.... Ovih 4°C tamo su kao -4, ja ne bi' moga ni da upalim! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma na gurku bre ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18623 Napisano Novembar 12, 2009 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na proloece-leto 2010... Ovo bi definitivno mogla da bude jedna od 3 planirane bjb enduro voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas posmatram... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...