Jump to content

Moto Zajednica

Problemi sa motorom

Recommended Posts

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Lep

Uvek mozes proveriti, skini crevo sa pumpe i zavreglaj. Ako pumpa radi i sve je ok, sibnuce benzin (naravno stavi neku posudicu :). Slavina ne sme da ti curi, pogledaj nivo ulja u motoru.

Ako si imao problema sa rezervoarom moguce da ti je nesto upalo u slavinu i da je pustala. Tu se moze desiti da ako ti i karbovi pustaju da ti se slije benzin gde ne treba :), pa se moze lako desiti i da zato nece da upali. Potrazi manual od tvog motora na netu, znaci ce ti!

A i menjaj majstora... Nista gore nego kada oteras motor i ne srede ti :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 19 postova

Pozdrav. Probao sam, nista. Sve je ok vraceno kao sto je bilo. Desilo mi se nesto novo, posle duzeg verglanja, puklo je jako, kao petarda. Neki mi kazu da je struja izgleda u pitanju. Ne znam vise sta da pokusam...

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Lep

Jbiga  :(

Znam kako ti je, pogotovu ako pocnes da juris prevoz do majstora... Skoro sam ubedjen da nije nista strasno, ali bolje nemoj vise da ga cackas, barem je sada i lose vreme verovatno se ne bi ni vozio (mada je pitanje da li mozes mirno da spavas :(:)).

Cuo sam za nekog majstora u Smederevo cini mi se, ali bih morao da proverim. Bolje ga i odguraj do majstora i to nadje nekog majstora da je tu iz istog mesta i da ti je sto blize (iz vise razloga :))

pozz

• U prolazu, 19 postova

Pozdrav. Ja da javim sta sam uradio. Zamenio svecice i sve ok. A pre par meseci sam ih menjao...i nisam pretpostavio da je do njih. Pre skidanja rezervoara radile, posle vracanja, ne rade. Ali dobro, jedno iskustvo vise. :)

• Drug član, 1359 postova

sipao si sredstvo za pranje moguce da je ono zamastilo svecice a i izbegavaj da peres motor ako je vruc hoce i od toga da crknu

ja rekao onako usput za pranje meni se desilo  ;D a bila nova renomirana nije radila ni sat vremena

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja