Djusi_998 454 Napisano Novembar 13, 2009 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Toni Elias je testirao sada neki motor u GP u Valensiji, neki novi tim ili proizvodjac koliko mi se cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Novembar 13, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je vozio Gresinijev Moto2. Da proba. Kaze da je spor u p.m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je vozio Gresinijev Moto2. Da proba. Kaze da je spor u p.m. Toni je kralj , ako ostane u Moto2, voleo bih da se bori za titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...